SANDIKLI’DA İGM TOPLANTISI SONRASI YAREN GECESİ

İl genel Meclis Toplantısı sonrası Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner’in katılımı ile, İl Genel Meclis Üyeleri Yaren Gecesi’nde stres attılar

                Afyonkarahisar İl Genel Meclisi Nisan ayı son birleşim toplantısı 14 Nisan 2015 Çarşamba günü saat 18:00’de Afyonkarahisar İl Genel Meclis Başkanı Salih Sel Başkanlığında Sandıklı Meslek Yüksek okulu Konferans Salonunda yapıldı. Toplantıya Sandıklı Kaymakamı Faik Arıcan, Hocalar İlçe Kaymakamı Mehmet Kemal Akpınar ve Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl’de katıldı.

                Toplantının açılışında konuşan Sandıklı Kaymakamı Faik Arıcan: “Altında suyunun üstünde insanının Sıçak olduğu şehri şifa, şehri Yunus  diyarına hoş geldiniz. Sizleri ilçemizde misafir etmekten mutluluk duyuyoruz. İl genel meclisinden ilçemiz Köylere Hizmet Götürme birliğine aktarılan ve ilçemize harcama yapılan 4 milyon 800 bin lira dır. 2015 yılında kısa sürede 4 milyon 600 binliradır.  Toplamda 10 Milyona yakın bir kaynaktır. Bunun için il genel meclisimize teşekkür ediyoruz.”dediİl Genel Meclisinde  yapılan toplantıda Sandıklı Kusura Köyüne kepçe ve Çiğiltepe Köyüne  Yangın tankı alınması kararlaştırılırken, AFJET(Afyon Jeotermal Isıtma) ve SANJET(Sandıklı Jeotermal ısıtma) ‘nın  su tankı kanalının yapımı için 250 bin lira ödenek ayrılması kararlaştırıldı.

YAREN GECESİNDE GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

                Afyonkarahisar İl Genel Meclisi toplantısı sonrası Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner’in katılımı ile İl genel Meclis Başkanı Salih Sel ve İl Genel Meclis Üyeleri Sandıklı Kültür Evinde, Sandıklı Kültür Varlıklarını Koruma ve Yaşatma Derneği tarafından hazırlanan “Yaren Gecesi’ne” Katıldılar. 

                Yaren gecesinde üyeler ve Vali Güner  Sandıklı Kültür Varlıklarını Koruma ve Yaşatma Derneği’nin hazırlayıp sunduğu bir birinden güzel oyunlara ortak olarak gönüllerince eğlendiler. Yaren Gecesinde stres atan konuklar Sandıklı Kültür Evinde inceleme yaparak kültür evi ile ilgili bilgilendirdikten sonra program son buldu.

Editör: Haber Merkezi