SANDIKLI’DA HALEP'E YARDIM KAMPANYASI ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR

Sandıklı Belediyesi ve Hayrat İnsani Yardım Derneği tarafından düzenlenen "Halepte İnsanlık Ölmesin" adlı yardım kampanyasına hemşerilerimiz tarafından yapılan yardımlar her geçen gün artarak devam ediyor.

Sandıklı Belediyesi önünde kurulan yardım toplama merkezinde yapılan yardımlar çeşidine göre tasnif edilerek araçlara yerleştiriliyor. 7 den 77 ye herkesin yardım kampanyasına katıldığı ilçemizde, Cumhuriyet Ortaokulu öğrencileri harçlıklarını Halep'e gönderdiler.

Okul Müdürü Halil Erhan Kaplan ve Müdür yardımcısı Niyazi Albayrak nezaretinde Sandıklı Belediyesi önünde bulunan kampanya noktasına gelen öğrenciler, Sandıklı Belediye Başkanımız Mustafa Çöl'ün hazır bulunduğu organizasyonda harçlıklarını Halep'de bulunan kardeşlerine gönderdiler.
Başkan Mustafa Çöl yardım kampanyasına katıldıkları için minik öğrenci kardeşlerimize ve Cumhuriyet Ortaokulu yönetimine teşekkür ederek, bu duyarlılığı göstermelerinde emekleri çok olan öğretmenlerimize selamlarını iletti.
Sandıklı Belediyesinin önünde kurulan yardım toplama noktası 25 Aralık Pazar gününe kadar vatandaşlarımızdan gelen yardımları toplamaya devam edecek. 
 
Editör: Haber Merkezi