Sandıklı’da Gitar kursiyerlerine belgeleri verildi

Sandıklı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından açılan “Gitar Eğitimi” kursunu başarı ile bitiren kursiyerler düzenlenen program kapsamında belgeleri verildi.

İlçemiz Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından 07.02.2015 ila 25.07 2015 tarihleri arasında düzenlenen ve Sandıklı Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin üyelerinin katıldığı 232 saatlik “Gitar Eğitimi” kursuna katılan kursiyerlere belgeleri veridi. Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü toplantı salonunda 15 kursiyere belgelerinin verildiği programa Kaymakam Faik Arıcan, Belediye Başkanı Mustafa Çöl ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Karaosman ve Sandıklı Kent Konseyi Başkanı Ahmet Perçin katıldı.

Belge verme programında kurslar hakkında kısa bilgi veren Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Yavuz: “2014-2015 Eğitim Öğretim döneminde ilçemizde; 101 Sosyal ve Kültürel, 99 Mesleki kurs ve 6 okuma yazman kursu açılmış olup toplamda ise 2016 kurs açılmıştır. Bu kurslara 4953 kursiyer müracaat etmiş olup, bunlardan 3681 kursiyer belge almaya hak kazanmıştır. Kurslarımızdan bazıları; küçük çocuklarımıza, masa tenisi, voleybol, tekvando, halk oyunları, satran.,saz,gitar, yetişkinlerimize yabancı dil olarak, İngilizce, Arapça ve Osmanlıcadır. 2015-2016 Eğitim öğretim yılında; Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğümüzce; gelecek talepler doğrultusunda, en az 12 kursiyer müracaat etmesi ve usta öğretici bulunması durumunda kurslarımız açılacaktır” dedi

Belge verme programında konuşan Kaymakam Faik Arıcan: “Halk Eğitim Müdürlüğümüz tarafından açılan ve Kent Konseyi Gençlik Meclisi üyelerinin katıldığı gitar eğitimi kursunu başarı ile bitiren kursiyerlerimiz belgeleri veriliyor. Kursiyerlerimizi tek tek kutluyorum. İlçemizde böylesine değişik faaliyetlerde kursların yapılması ve ilgi olması sevindirici bir durum” dedi.

Kaymakam Faik Arıcan’ın konuşması sonrası protokol üyeleri tarafından kursiyerlere belgelerinin verilmesi ile program sona erdi.

Haber: Ahmet Dağlı

Editör: Haber Merkezi