Sandıklı’da Gençlik Merkezi İnşaatı Başladı

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl tarafından yine bir ilk Sandıklı ilçemizde hayat buluyor. Ağustos ayında ihalesi gerçekleştirilen "Gençlik Merkez"i inşaatımız resmen başladı.

İçerisinde 772 m2 si kapalı alan olacak şekilde tasarlanan tesis çok amaçlı spor salonu, toplantı ve kongre salonları, müzik, bilgisayar, zeka oyunları gibi kurs atölyelerinin yanı sıra, kütüphane, kafeterya, ve mescit gibi alanları içerisinde barındıracak.
Geri kalan açık alanında ise Voleybol, Basketbol ve Tenis kortları ile tesisin etrafında yürüyüş yolları olacak Gençlik Merkezi, yaklaşık 5000 m2'lik bir alanı kapsayacak.

İlkleri gerçekleştiren Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl konu ile ilgili olarak yapmış olduğu açıklamada; "Sandıklı Belediyesi olarak Gençlik Merkezi'nin yapıldığı arsayı biz alarak Gençlik ve Spor Bakanlığı'na verdik. Şimdiye kadar söz verdiğimiz ne varsa, bunları teker teker gerçekleştirmenin mutluluğu içindeyim. Bu tesis Kevser, Hisar, Cuma ve Çay Mahallelerimizin ortak alanı olması bizim için en önemli tercih sebebimiz oldu. Hemşerilerimiz her şeyin en güzelini en iyisini hak etmektedir. Bizlerde bu doğrultuda çalışmalarımızı yürütmekteyiz. Sandıklı halkının yıllardır alması gereken ve geç kalan hizmetleri yapmak bizlere nasip oldu bu yüzden sevincimiz bir kat daha fazlalaşmaktadır. Gençlik Merkezimiz Sandıklımızda büyük bir açığı kapatmış olacaktır. Gençlerimizin daha güçlü ve dinamik bireyler olabilmesi için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Bu bağlamda İl Gençlik Spor Müdürümüze ve desteklerini bizden esirgemeyen Bakanımız Prof. Dr. Veysel Eroğlu'na teşekkürlerimi sunarım. Sandıklımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum." dedi.
 
 
Editör: Haber Merkezi