Sandıklı’da bir ilk “Bocce Turnuvası”

Afyonkarahisar Valiliği, Afyonkarahisar Valiliği Sosyal ve Politikalar İl Müdürlüğü, Sandıklı Belediyesi ve Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik ve Spor Kulübü tarafından ortaklaşa olarak organize edilen 27-28-29 Mart Sandıklı Hüdai Kaplıcaları Huzurevleri arası "Yetişkin Gençler Bocce Turnuvası" bugün yapılan açılış organizasyonu ile başladı.

Sandıklı Belediye Meydanından saat 10:00 protokol üyelerinin katılımıyla başlayan etkinlik, Sandıklı İmam Hatip Lisesi mehteran takımının protokol kortejine eşliği ile yapılan yürüyüş, turnuvanın yapılacağı Sandıklı Kapalı Spor Salonunda sona erdi.

Saat 10:30'da turnuvaya katılan bütün takımların tek tek seyircilere ve protokol üyelerine tanıtımı yapılarak turnuvanın başlangıcı yapılmış oldu. Turnuva protokol üyelerimizin yaptığı selamlama ve açılış konuşmaları ile devam etti. Başkan Mustafa Çöl burada yapmış olduğu konuşmada; "Sandıklı ilçemizde ilk defa böyle bir turnuvaya ev sahipliği yapmanın gururunu duyuyorum. Bu bağlamda bu turnuvanın Sandıklı'da gerçekleşmesinde emeği geçen Afyonkarahisar Valimiz Aziz Yıldırım'a, Afyonkarahisar Valiliği Sosyal Politikalar İl Müdürümüz Alper Sezer'e, Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik ve Spor Klübümüze teşekkürlerimi sunuyorum. Turnuvaya katılan bütün huzurevleri sakinlerimize, misafirlerimize ve Sandıklı Hüseyin Develi Huzurevine başarılar diliyorum."dedi.

Turnuvanın ilk maçından önce başlama vuruşunu; Afyonkarahisar Vali yardımcısı Cafer Sarılı, Sandıklı İlçe Kaymakamı Köksal Şakalar, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Alper Sezer, Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl gerçekleştirdiler.

Etkinliklere yarın 29-03-2017 Çarşamba günü Final müsabakaları ile devam edilecek olup akabinde kupa ve madalya töreni ile sona erecektir.

Editör: Haber Merkezi