Sandıklı’da bir Esnaftan “dövizi Bozdur, Oyunu Boz” Kampanyasına Destek

Sandıklı İlçesi'nde züccaciyeci 51 yaşındaki Cevat Bulut, bankadan 300 dolar bozdurup dekontu kendisine getirenlere hediye kampanyası başlattı.
 
Sandıklı ilçe merkezinde dededen kalma 40 yıllık züccaciye dükkanını işleten Cevat Bulut, dolar bozdurma kampanyasına destek amacıyla 300 dolar bozdurana hediye kampanyası başlattı. Bulut, bankadan 300 dolar bozdurarak makbuzunu kendisine getirenlere dükkanından çeşitli züccaciye eşyaları hediye etme kampanyasını işyerinin camına astığı pankartla duyurdu. Pankarta, "1 dolar için vatanını satanlara dolarını bozdurarak darbeni vur. En az 300 dolar bozdur hediyeni al" yazdıran Bulut, 20 gün sürdüreceği kampanya kapsamında 300 dolar bozduranlara kahve takımı, tencere takımı ve çeşitli hediyeler vereceğini söyledi.
 
300 DOLARA BİR HEDİYE
 
Amacının ekonomiyi dik tutmak olduğunu vurgulayan Cevat Bulut, "Sayın cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamasından etkilenerek, böyle bir kampanya yapmayı kendimize borç bildik. Onun için hem halkımız, hem vatanımızın bekası ve geleceğimiz için dolara darbe vurmanın ve halkımızın ileri düzeyde güçlenmesi için sayın cumhurbaşkanımıza her şey için minnettar olduğumuzu bildirmek isteriz. Canımızla, malımızla her şeyimiz vatanımız için feda olsun. Elindeki dövizini bozdurana genelde ihtiyaçlarının ne olduğunu sorarak hediye veriyorum. Tencere, yemek ve fincan takımları gibi hediyeler veriyoruz. Her 300 dolara bir hediye veriyoruz" diye konuştu.
 
Kampanyayı desteklediğini kaydeden Mehmet Deniz de "Helal olsun, sizin yaptığınız bu davranışı takdir ediyorum. Az önce 2 bin 500 dolar bozdurdum. Buraya hediye için falan gelmedim. Sizi takdir etmek için geldim. Helal olsun size" dedi.
 
Editör: Haber Merkezi