Sandıklı’da Banka Müdürleri İle Güvenlik Toplantısı

Sandıklı İlçe Emniyet Müdürlüğü, ilçede bulunan banka şubelerinin müdürlerine yönelik dolandırıcılık konusunda bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Sandıklı İlçe Emniyet Müdürü Hakan Gezergün ve Asayiş Büro Amiri Komser Ercan Ünüvar tarafından ilçede bulunan banka şube müdürlerine güvenlik konusunda bilgiler verirken, alınması gereken tedbirler konusunda da uyarılarda bulundular. İlçe Emniyet Müdürü Hakan Gezergün, makam odasında yapılan toplantıda, sokaklara ve iş yerleri önlerine konulan duba, sandalye ve diğer gereçler ile park edilmesine mani olmanın 391 TL para cezasının olduğunu, iş yerlerinin ve bankaların önlerinin kapatılmasının uygun olmadığını anlattı.

Diğer yandan telefon dolandırıcılığının artığını belirten Müdür Gezergün, banka personelinin bu konuda bilgilendirilmesi gerektiğini ve şüpheli gördükleri durumları polise bildirilmesi gerektiğini şube müdürlerine aktardı.İlçede bulunan bütün bankaların kendi güvenlik ve alarm sistemlerinin olduğu, bankalarda ilçede bu güne kadar hiçbir güvenlik açısından olumsuz bir durum yaşanmadığı belirtildi. Toplantı karşılıklı fikir alışverişi ile sona erdi.Ali Bayar

Editör: Haber Merkezi