Sandıklı’da “Artık yalnız değilsiniz”projesi başarıyla devam ediyor

Sandıklı Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın Evde Yaşlı Bakım Projesi olan "Artık Yalnız Değilsiniz" projesi kapsamında hizmetten yararlanan yaşlıları, Kaymakam Faik Arıcan ziyaret etti.

Proje kapsamında bulunan Alamescit Köyündeki yaşlıları ziyaret eden Arıcan, yaşlılarla sohbet ederek, istek ve temennilerini dinledi.

Yaşlıların mutluluğunu görmenin, mutluluğunu yaşadıklarını belirten Arıcan, şunları anlattı:

"Sosyal Yardımlaşma Vakfımızın evde bakım projesi kapsamında yaşlılarımız için başlatılan 'Artık Yalnız Değilsiniz' projesi ile mutlu olan vatandaşlarımızın mutluluğuna ortak olmak bizleri de mutlu ediyor. Proje kapsamında eksik ve ihtiyacı olan kimsesiz yaşlılarımızın ihtiyacını gidermek, onların sevinç ve üzüntülerine ortak olacak birer dost kazandırmak için başlattığımız çalışmamızla onların her zaman yanlarında olduğumuzu hissettirmek istiyoruz"

Projede görev alacak kişilerin yaşlı bakım eğitimlerini tamamladıktan sonra görev yerlerinde yaşlılara bakmaya başladıklarını dile getiren Arıcan, "Onlarda evine ek bir kazanç ve ev ekonomisine katkı sağladı. Projede emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi.

Editör: Haber Merkezi