Sandıklı’da amatör futbolcular öksüz kaldı

Afyonkarhisar’ın Sandıklı İlçesi'nde amatör futbolculara destek veren milli bayramlarda emekli maaşıyla aldığı Türk bayraklarını  çocuklara ve gençlere dağıtan 67 yaşındaki Sami Salaraslan, tedavi gördüğü hastanede dün yaşamını yitirdi.

Sandıklı'da geçen 23 Nisan'da emekli maaşıyla aldığı 200 Türk bayrağı dağıtan TEDAŞ'tan işçi emeklisi Sami Salaraslan'ın ömrü bu geleneği daha fazla sürdürmesine yetmedi. O zamanki röportajında 5 yıldır her milli bayramda maaşından aldığı bayrakları çocuklara dağıttığını söyleyen Salaraslan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 93'üncü yıldönümünde yaşamını yitirdi.

Bir dönem Türk Hava Kurumu'nun ilçe başkanlığını yapan, geçen dönem ise CHP ilçe başkanlığında yönetimde görev alan, Sandıklıspor'un Altyapı Sorumlusu Sami Salaraslan, 2 gün önce geçirdiği rahatsızlık sonucu Afyon Kocatepe Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde tedaviye alındı. Hastanede tedavisi süren Salaraslan, dün kurtarılamadı. Salaraslan'ın cenazesi bugün ilçeye bağlı Kozvankuycak Köyü'nde toprağa verildi. Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Sandıklıspor ile Akıncılar'ın bugün oynanan karşılaşmasında da stada Sami Salaraslan'ın fotoğrafıyla başsağlığı mesajı yazılı pankart açıldı.
Ali Bayar-Sandıklı
 
Editör: Haber Merkezi