SANDIKLI’DA AEROBİK VE STEP KURSU BAŞLIYOR

Sandıklı Belediyesi’nin ev hanımlarının sosyal aktivite ile birlikte spor yapabilmeleri için başlattığı çalışmalar devam ediyor. Yüzlerce kadın ve çocuğa parklarda yapılan spor aletleri ile spor yapma olanağı sağlayan Sandıklı Belediyesi, Fitness tesislerinde step, aerobik, pilates ve zumba kurslarına başlayacak. Haftanın hemen hemen her günü Sandıklı Belediyesi Fitness Spor Salonu’nda gerçekleşecek kurslar kadınlarımız tarafından merakla bekleniyor.

 

Kursta, yaş sınırının gözetilmediğini belirten Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa ÇÖL; “İlçemizde her yaştan vatandaşımıza sosyal yaşamlarını renklendirecek bir uğraş ve kurs edindirmek arzusundayız. Kurslarımız bütün bir sezon devam edecek. Ev hanımlarımızın sağlıklı bir yaşam geçirmeleri ve sosyalleşmeleri için bu tarz kurslar açmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Fazla kilolarından kurtulmak isteyen vatandaşlar, egzersizle vücudu ve zihni kontrol altına almaya dayanan bir spor dalı olan pilates ve Latin dansı zumba eşliğinde hem eğlenecek hem de fazla kilolarını atacak. Kayıt aşamasında bile yoğun ilgi göreceğinin sinyallerini veren kurs, sporla müziğin birleşmesiyle daha da eğlenceli hale gelen zumba ve pilates ile vatandaşlarımız  hem dans edecek, hem de eğlenerek zinde kalacak. Bu program çerçevesinde Salsa, Çaça, Rumba eşliğinde de programlar uygulanacaktır.

Kursların programı ve saatleri aşağıda belirtilmiştir;

Sabah 09:30- 16:30 saatleri arasında

Pazartesi : AEROBİC-PİLATES-STEP-ZUMBA (ALTERNATİF AQUA ZUMBA)

Salı :  AEROBİC- PİLATES-STEP-ZUMBA

Çarşamba : AEROBİC-PİLATES-STEP-ZUMBA (ALTERNATİF AQUA ZUMBA)

Perşembe : AEROBİC- PİLATES-STEP-ZUMBA

Cuma : AEROBİC- PİLATES-STEP-ZUMBA

Cumartesi : ÇOCUK JİMLASTİĞİ (ALTERNATİF HAVUZ VE DİĞERLERİ)

 

Editör: Haber Merkezi