SANDIKLI’DA 3. ETAP TOKİ İNŞAATI BAŞLADI

3. ETAP TOKİ MÜJDESİNİ BAŞKAN ÇÖL VERMİŞTİ

Ankarada TOKİ( Toplu Konut İdaresi) Başkanı M. Ergün Turan ile görüşen Başkan Mustafa Çöl Sandıklımıza müjdeli haberi vermiş, 3.Etap TOKİ projesi başlayacağını belirten Başkan Çöl; “2+1 ve 3+1 şeklinde modern ve günümüz şartlarına uygun yapılacak olan evler için önümüzdeki günlerde talep toplama işlemleri yapılacak, inşallah Sandıklımızda ev sahibi olmak isteyen ama olamayan vatandaşlarımızı ev sahibi yaparak onların bu hayallerini bizler yerine getireceğiz, Sandıklımıza hayırlı olsun.”demişti.

TOKİ İÇİN ARSA TAHSİSİ YAPILMIŞTI

 Müjdeli haberden sonra Sandıklı Belediyesi olarak şimdiki TOKİ bölgesinde bulunan 15.000 m2 lik arsa Başkan Mustafa ÇÖL tarafından Toplu Konut İdaresi’ne devri gerçekleştirilmişti.

3. ETAP TOKİ BAŞVURULARI BAŞLAMIŞTI

 Yapılan Arsa devrinden sonra Toplu Konut İdaresi tarafından yapılacak olan 3.Etap TOKİ konutlarının başvuru şartları belirlenmiş. Sandıklı İlçesi, Çakır Mahallesi, Taşlıklar Mevkiinde (Şimdiki TOKİ yanı) bulunan mülkiyeti Sandıklı Belediyesine ait 15.008,01 m2 yüzölçümlü 666 ada, 1 parsel üzerinde projelendirme çalışması yapılmıştı. Sandıklı Belediyesi tarafından öne çıkan talepler dikkate alınarak yürütülen söz konusu çalışma neticesinde;

B1 (2+1) 77 adet konut (75 m2) ve C1 (3+1) 100 adet konut (110 m2) olmak üzere 177 adet konut ile sosyal donatı yapılması uygun görülmüştü. “Alt Gelir Grubu” kapsamında gerçekleşecek olan B1 (2+1) tipi konutlar için başvuru şartları ve gerekli belgeler vatandaşlarımıza iletilmiş TOKİ'nin ziraat bankası hesap numaralarına 09 Mart- 30 Nisan 2015 tarih aralığında yatırmaları istenmişti.

3. ETAP TOKİ İNŞAATI RESMEN BAŞLADI

Şimdi de Başkan Mustafa ÇÖL'ün 3. Etap TOKİ için yaptığı faaliyetler sonucunda TOKİ inşaatı Sandıklımızda başladı. Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Başkan Mustafa ÇÖL "İnşallah 3. Etap TOKİ İnşaatını en kısa sürede bitirerek Hemşehrilerimizi ev sahibi yapmanın mutluluğunu yaşatacağız. Şimdiden hayırlı, uğurlu olsun. "dedi.

 

 

Editör: Haber Merkezi