SANDIKLI’DA 29 EKİM TÖRENLERLE KUTLANDI
TÖRENLERE AZERBAYCAN’DAN GELEN MİSAFİRLER KATILDI
Cumhuriyet Bayramı Sandıklı’da törenlerle kutlandı. Törenlere Azerbaycan’ın Masallı şehri valisi ,milletvekili ve beraberlerindeki heyet katıldı.
Sandıklı ile kardeşlik ve dostluk köprüsü kuran Azerbaycan Masallı Valisi ve beraberindekiler Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl ile birlikte Kaymakamlığa gelerek Kaymakam Faik Arıcan’ı makamında ziyaret ettiler, ziyarette bir konuşma yapan Kaymakam Faik Arıcan böyle anlamlı bir günde Cumhuriyet Bayramında Masallı Valisi sayın Rafil Hüseyinov, sayın milletvekili Neriman Alibalaoğlu Aliyev ve beraberlerindeki misafirleri Sandıklı’da konuk etmekten mutluluk duyduklarını söyledi.
Masallı Valisi Rafil Hüseyinov’da yaptığı konuşmada Masallı’nın şehrinin 215 bin nufusu oldugunu Sandıklıda oldugu gibi Masallı’da da termal sular olduğunu iki şehir arasında yapılacak iş birliğinin her iki şehre katma deger sağlayacağını söyledi.
Daha sonra Sandıklı Belediye meydanın’da yapılan Cumhuriyet Bayramı kutlamaları törenine katılan konuklar Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl’ü de Makamında ziyaret ettiler.
Ali Bayar-Sandıklı

Editör: Haber Merkezi