SANDIKLI ZAFER MAHALLESİNE YENİ CAMİ

Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği tarafından yapımına başlanan Camii, bodrum katında çok amaçlı salonu bulunan, asansörlü, içinde Kuran Kursu hizmetleri için bölümleri bulunan, şadırvanı, kadınlar ve engelliler için ayrı bölümleri bulunan, çok amaçlı yaklaşık 700 kişinin ibadet yapmasına olanak sağlayan "Hatice Valide Cami"sinin dört ay sonra kaba inşaatının bitmesi, seneye Ramazan Ayında ibadete açılması bekleniyor.

Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkan Yardımcısı Ercan KAZAN yaptığı açıklamada "Sandıklı gerçekten modern çağın gereklerine uygun bir cami kazanmıştır. Bu Cami inşaatında bizlere Arsa tahsisi yaparak, her türlü yardım ve kolaylığı göstererek bizlerin her zaman yanında olan Belediye Başkanımız Sayın Mustafa ÇÖL'e Cami Yaptırma, Yaşatma Derneği ve şahsım adına teşekkürlerimi sunuyorum."dedi.

Başkan Mustafa ÇÖL Cami inşaatında incelemelerde bulunarak "İçinde Asansörü bulunan  çok amaçlı bu Cami yıllardan beri bu bölgede bir eksiklikti. Bu konuda mahalle sakinleri tarafından yoğun bir istek vardı. ALLAH'a şükür yapmak bize nasip oldu. Zafer Mahallesinde Şehir Stadyumu yanındaki arsa tahsisi ve temel açma işlemleri Sandıklı Belediyesi tarafından yapılan "Hatice Valide Camisi" Sandıklımıza hayırlı olsun."dedi.

 

 

 

Editör: Haber Merkezi