SANDIKLI VE SİNANPAŞA’DA BAYRAMLAŞMA TÖRENLERİ GERÇEKLEŞTİ

 

Kurban bayramı nedeniyle resmi ve parti bayramlaşma törenlerine katılan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, beraberindeki Milletvekili adaylarıyla birlikte Sandıklı ilçesini ziyaret etti. Daha sonra Milletvekili adayları ziyaretlerine Sinanpaşa ilçesiyle sürdürdüler.

 

Bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Afyonkarahisar’a gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Kurban Bayramı dolayısıyla ilçeleri ziyaret ederek, vatandaşlarla bayramlaştı. Kurban bayramının 3 ve 4’üncü günlerini ilçelere ayıran Bakan Eroğlu, beraberindeki Milletvekilleri, Milletvekili adayları ve teşkilat mensuplarıyla Şuhut, Dinar, Sandıklı ilçelerinde bayramlaşma törenlerine katıldı. Şuhut ve Dinar ilçelerindeki ziyaretlerinin ardından Sandıklı ilçesinde düzenlenen Resmi bayramlaşma törenine katılan Bakan Eroğlu, burada vatandaşlarla bayramlaştı. Sandıklı Kent Park’ta düzenlenen resmi bayramlaşma töreninde konuşan Eroğlu, son 12 yılda yatırım ve hizmetlerde destan yazıldığını söyledi.

 

AFYONKARAHİSAR’DA DESTAN YAZDIK

AK Parti iktidarlarının Türkiye'de gerçekleştirdiği hizmetlerden bahseden Bakan Veysel Eroğlu, “AK Parti Türkiye'yi nereden nereye getirdi. AK Parti Afyonkarahisar'da yola çıktı büyük hizmet ve destanları yazdı. Pek çok hususu unuttuk. Paramızı pul değerindeydi, altı sıfır attık onu unuttuk. İMF'nin önünde el pençe duruyorduk. Dünya ekonomisinde ev sahibi olduk G20 zirvesine Türkiye'ye ev sahipliği yapıyor. Hayaller gerçek oldu, AK Parti Hayalleri gerçek yaptı. AK Parti milletin partisidir. Bu kervan yürüyecek. Ahmet Davutoğlu'nun liderliğinde Türkiye'de büyük hizmetler yapılacak. Adaylarımızı ortada hakikaten muhteşem insanlar. Birlikte, beraberce Türkiye'ye ve Afyonkarahisar'a hizmet etmeye devam edeceğiz. Destek sizden hizmet bizden. O kadar büyük hizmetler yapıldı ki, sadece Afyon'a yapılanları hayal etmek mümkün müydü? Afyon'u 78 baraj ve göletle göletler şehri yapacağız sulanmadık yer bırakmayacağız. Dünyada 12 yılda ormanlık alanını en fazla arttıran kent Afyon. Her Afyonlu'nun 124 ağacı var. 2019 yılına kadar hazırladığımız EGEGEP Projesi ile Afyonkarahisar şaha kalkacak. Afyon'a 508 kilometre bölünmüş yol yapıldı, hızlı tren geliyor. Sağlıkta destan yazdık” diyerek konuştu.

 

EROĞLU İKİNCİ KEZ DEDE OLDU

Yapılan konuşmaların ardından Bakan Eroğlu, Sandıklı ilçesindeki resmi bayramlaşmanın ardından Afyonkarahisar’dan ayrıldı. Bakan Veysel Eroğlu, ikinci kez dede olmanın mutluluğunu yaşadı. Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun kızı Merve Eroğlu Uşun, Pazar günü akşam saatlerinde bir erkek bebek dünyaya getirdi. Bunun üzerine Afyonkarahisar’dan ayrılmak zorunda kalan Bakan Eroğlu, ikinci kez dede olmanın sevincini yaşadı.

 

SİNANPAŞA’DA BAYRAMLAŞMA TÖRENİ YAPILDI

Bakan Veysel Eroğlu’nun Ankara’ya dönmesinin ardından Sinanpaşa ilçesindeki resmi bayramlaşma törenine Milletvekilleri Av. Ali Özkaya, Halil Ürün ve Remziye Sıvacı, İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, Milletvekili adayları Hatice Dudu Özkal, Mehmet Koca ve Cengiz Sağlam katıldı. Belediye düğün salonunda gerçekleşen resmi Bayramlaşma töreninde konuşan Vali Hakan Yusuf Güner, birlik ve beraberliğin daim olmasını diledi. Yapılan konuşmaların ardından protokol üyeleri vatandaşlarla bayramlaştı.

 

AHMETPAŞA’DA COŞKULU KARŞILAMA

Sinanpaşa ilçe merkezindeki resmi bayramlaşma töreninin ardından AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, Milletvekilleri Av. Ali Özkaya, Halil Ürün ve Remziye Sıvacı, İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, Milletvekili adayları Hatice Dudu Özkal, Mehmet Koca ve Cengiz Sağlam ilçeye bağlı Ahmetpaşa ve Kırka beldelerini ziyaret etti. İlk olarak Ahmetpaşa beldesine geçen İl Başkanı Yurdunuseven ve beraberindeki heyeti Belediye Başkanı Osman Geyik ve belde halkı coşkulu bir şekilde karşıladı. Belde meydanında vatandaşlara hitap eden İl Başkanı Yurdunuseven ve Milletvekili adayları, vatandaşların kurban bayramlarını kutladılar. Yapılan konuşmaların ardından İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven ve Milletvekili adayları vatandaşlarla bayramlaştı.

KIRKA MİLLETKVEKİLİ ADAYLARINA SAHİP ÇIKTI

Ahmetpaşa beldesinin ardından Kırka’yı ziyaret eden İl Başkanı Yurdunuseven ve Milletvekili adaylarını Kırka Belediye Başkanı Zekeriyya Uygan ve belde halkı karşıladı. Beldede bulunan kıraathaneleri ziyaret ederek vatandaşlarla bayramlaşan Milletvekili adayları, daha sonra belde halkına hitap ettiler. Milletvekili Halil Ürün, 1 Kasım seçimlerinde hedefin net olduğunu ifade etti. Ürün, “Biz bismillah dedik ve başladık. Hedefimiz çok net. Bir bir önceki ve daha önceki seçimlerde olduğu üzere bir hizmet kuruluşuyuz. Hizmet yapabilmemiz için de hükümeti kurmamız lazım. En önemli mevzuat anayasa. Anayasa'nın değişmesi gerekiyor. Lütfen bu konuda bize oy vermeleri için hep beraber seçmene gidelim. Son seçimlerde milletimizin takdirine karşı söyleyecek bir şeyimiz yok. Tüm teşkilatlarda olarak tekrar millete gideceğiz. İşte afişte yazdığı üzere, 'İlk günkü aşkla, aynı samimiyetle' bir kere daha milletimize müracaat edeceğiz. Çünkü bu millete hükümet kurdurmayanlara hesabı millet ancak sandıkta soracaktır” dedi. Yapılan konuşmaların ardından Milletvekili adayları beldeden ayrıldı. AK Parti heyetine Sinanpaşa ziyaretlerin de AK Parti İlçe Başkanı Ünal Karadağ ve yönetim kurulu üyeleri, ilçe ve belde belediye başkanları ile partililer eşlik etti. 

Editör: Haber Merkezi