SANDIKLI ÜLKÜ OCAKLARI’NDAN ELİBOL’A DESTEK ZİYARETİ

Sandıklı Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Demir ve yönetimi MHP Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı İsmail Elibol’u işyerinde ziyaret etti.

İsmail Elibol, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; ‘‘Ocak Başkanı Mehmet Demir’e yapmış olduğunuz ziyaretten dolayı şahsım adına sizlere teşekkür ederim. Sandıklı Ülkü Ocakları’nın faaliyetlerini ve çalışmalarını yakından takip ediyorum. Bu çalışmalarınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyor ve başarılarınızın devamını diliyorum. Her zaman yanınızda olduğumu ve gereken desteği vereceğimi bilmenizi isterim” diye konuştu.

Ziyarette konuşan Sandıklı Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Demir ise; ‘‘Öncelikle bizleri kabul ettiğiniz için teşekkür ederiz. Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı İlçe Başkanlığı olarak çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Ülkü Ocağımızı bir eğitim yuvası haline dönüştürdük. Sandıklı Ülkü Ocağını, Türkiye’nin örnek Ocaklarından bir tanesi haline getireceğiz. Ayrıca Sandıklıspor yönetiminin Sayın Elibol’u stada almama kararını da tüm kamuoyunda olduğu gibi Ülkü Ocakları olarak da şiddetle kınıyoruz. Ülkü Ocakları olarak her türlü haksızlığın karşısındayız ve olmaya da devam edeceğiz. 2015 yılı genel seçimlerinde İsmail Elibol’u MHP Afyonkarahisar Milletvekili olarak görmek istiyor ve destekliyoruz” dediler.

Editör: Haber Merkezi