Sandıklı TSO Genç Girişimciler Kurulu Oluşturuldu

Afyonkarahisar TSO da yapılan ikinci seçimde Mimar Asım Orhan İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkan Vekilliğine, Çiğdem Elibol‘da İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra komitesi ne seçildi

Sandıklı TSO Genç Girişimciler Kurulu Mimar Asım Orhan ve Genç Girişimciler Kurulu üyeleri, Sandıklı TSO Genel Sekreteri Mustafa Oğuz ‘la beraber ilçemiz Kaymakamı Faik Arıcan 14.01.2015 Çarşamba günü bir nezaket ziyareti yaparak çalışmalarına başladı.

İL GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU

                İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi toplantısında Başkanlığı Hasan Mert Özdeğirmenci Başkan yardımcılıklarına ise Bilal Özharputlu, Cihat Özcan, Mehdi Sarıtaş ve Asım Orhan seçilmiştir. İcra Komitesinde ise Abdullah Hocaoğlu, İhsan Şengül, Nihan Filizatan, Burak Aşkın, Cihat Özcan, Cihan Özcan, Mehmet Pekin, Hasan Ergün, Hasan Basri Kantar, Yakup Suna, Umut Ali Özilter ve ATSO Yönetim Kurulu Başkan yardımcısı Ramazan Avcı, ATSO Genel Sekreteri Süleyman Uğur Ünsoy yer almıştır. Kurul Sekreteri de ATSO Kalite ve Eğitim Sorumlusu Okan Uyanık olarak belirlendi.

Editör: Haber Merkezi