Sandıklı tarihinin en büyük projesi hızla ilerliyor

Sandıklı tarihi'nin gördüğü en büyük proje olan "Sandıklı Kent Meydanı" projesi, aralıksız devam ediyor. Gece, gündüz projeyi bitirmek için çalışan işçilerimiz, büyük iş makineleri ile 7/24 mesai harcıyorlar.
Yaklaşık 3000 m2' lik bir alanda, yapılacak olan "Kent Meydanı"nda üç temel unsur göze çarpıyor. Birincisi her bir katı 1932m2 den oluşan toplamda 5796 m2 den olan 3 katlı otoparkımız ile Sandıklı merkezde oluşan trafik yoğunluğu sorununu kökünden çözecek olan bu uygulama vatandaşlarımıza araç parkı konusunda büyük bir kolaylık sağlamış olacak.
İkinci unsur, şimdi ki Belediye binasının yan tarafına yapılacak olan "Sosyal Tesisler". Bu tesislerde ise kafeler, işyerleri, çay parkları ve en üst katının restaurant olarak düşünüldüğü, toplam 1305 m2 den oluşan devasa bir tesisi Sandıklımıza kazandırmış olacağız.
Üçüncü unsur ise ağaçlandırma ve dinlence yerleri ile hemşerilerimizin günün yorgunluğunu atabilecekleri nezih ortamlar sunacağız. Sandıklımıza yakışır "Kent Meydanı" projesi torunlarımıza miras bırakacağımız en önemli alanların başında gelecek.
Başkan Mustafa ÇÖL konu ile ilgili olarak; "Bu çalışmaları yaparken tek düşüncemiz senelerdir bir çivi dahi çakılamayan Sandıklımızı hak ettiği yere getirmektir. Belediyemize ait hiçbir taşınmazı satmadan tamamen kendi imkanlarımız ile yaptığımız bu projeler vatandaşlarımız tarafından takdir edilmektedir. Bu projeleri hayata geçirerek Sandıklı Belediyemizin bizden önce kaybettiği itibarını ve güvenini geri kazandırdığımızı düşünüyorum. Sandıklı Belediyesi olarak bu ve buna benzer daha pek çok projeyi siz değerli hemşerilerimiz ile buluşturmak için yoğun bir çaba göstermekteyiz.  Destekleriniz ve teveccühleriniz için tüm Sandıklı Halkımıza teşekkür ediyorum." dedi.
 
Editör: Haber Merkezi