SANDIKLI SPOR SAİT TAŞ' A EMANET
            Önümüzdeki sezon BAL ( Bölgesel amatör lig ) da mücadele edecek olan ve şampiyonluk parolasıyla transfer çalışmalarına start veren  Sandıklı Spor' da teknik direktör Sait TAŞ' la anlaşma sağladı.
20 Mayıs' ta yapılan olağanüstü genel kurul sonrası yeni başkanını seçen Sandıklı Spor, çalışmalara Bal liginin tecrübeli ve başarılı teknik direktörü Sait Taş' la anlaşarak başladı.
            Transfer çalışmaları hakkında bir açıklama yapan Sandıklı Spor Başkanı Mehmet ÖZTOPBAŞ;
            "Sandıklı Sporumuzu tekrardan layık olduğu üst lige taşımak amacıyla bir yola koyulduk ve öncelikli olarak bizi hedeflerimize taşıyacak bir teknik adamla anlaşmak için çalışmalarımıza başladık ve sonucunda da başarılı bir geçmişe sahip olan, BAL liginde ki  tecrübesi ve bölgeyi ve bölge  takımlarını iyi tanıması nedeniyle de öne çıkan Sait TAŞ hocamız ile anlaşmaya vardık. Bundan sonrası için de Sait hocamla yapacağımız  liste çalışmaları neticesinde futbolcu transferlerimize de başlayacağız. Sandıklı Spor inşallah yeniden başarılı günlerine geri dönecek " dedi.
SAİT     TAŞ      KİMDİR?
            1 Mayıs 1964 Antalya doğumlu olan Sait Taş, 1994 yılında Orman spor' da antrenörlük kariyerine başladı. Daha sonra Side spor'da uzun yıllar görev yapan Akdeniz temsilcisini 3. Lig'den
2. lige çıkartan tecrübeli çalıştırıcı bir dönem Burdur spor' da görev yaptı.
Daha sonra Tekirova Belediye spor, Kadriye ve Manavgat Evrenseki Belediye spor'da şampiyonluk yaşayan Taş, disiplini ve tecrübesiyle Akdeniz Bölgesi'nin en başarılı antrenörleri arasında gösteriliyor.
 
 
Editör: Haber Merkezi