SANDIKLI YAĞMURA RAĞMEN DEMOKRASİ NÖBETİNDE

15 Temmuz 2016 günü Cumhurbaşkanımız Sayın Recep TAYYİP ERDOĞAN 'ın talimatları doğrultusunda başlayan "Demokrasi Nöbeti" Sandıklı Belediye Meydanın' da vatandaşlarımızın yoğun katılımı ile gerçekleştirildi.

Demokrasi Nöbetine Sandıklı İlçemizde bulunan siyasi parti liderleri;  AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Mahmut SAYLIK, MHP İlçe Başkanı Mehmet TUĞRUL ve CHP İlçe Başkanı Fatma TOPTAŞ ve Sandıklı İlçesi Kaymakamı Sayın Faik ARICAN' da katıldı.
Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan gece vatanımızın  ve milletimizin bekası için İlçe Müftümüz Davut ÇALIŞKAN tarafından yapılan dualar ile devam etti. Belediye Meydanına kurulan dev ekranda Cumhurbaşkanımızın açıklamalarını izleyen vatandaşlarımıza, Sandıklı Belediyemiz tarafından çay ve şerbet ikramı yapıldı.

Yağmura rağmen yoğun katılımın olduğu gece İlçe Kaymakamımız, siyasi parti liderlerimiz, ve Belediye Başkanımız Sayın Mustafa ÇÖL' ün yapmış olduğu konuşmalar ile sona erdi. Yapılan konuşmalarda millet olarak devletimizin her zaman yanında olduğumuz, darbe girişiminde bulunanların kısa sürede yakalanarak cezalarını çekmeleri gerektiği, bu süreçte devletimize ve milletimize destek olan tüm kamu ve sivil toplum kuruluşlarına desteklerinden dolayı teşekkür edilmesi konularının altı çizildi.
Sandıklı Belediye Meydanına asılan "Hiçbir güç Milli iradenin karşısında duramaz" pankartları ile fotoğraf çektiren hemşerilerimiz, yapılan bu birlik ve beraberliğimizi destekleyen organizasyon için Belediye Başkanımız Sayın Mustafa ÇÖL' e teşekkür ederek, bu konuda duydukları memnuniyeti dile getirdiler.




Ali Bayar-Sandıklı
 
Editör: Haber Merkezi