Sandıklı Otluk Köyü’nün 30 Yıllık Su Sorunu Çözüldü

İlçemiz Otluk Köyüne yaklaşık uzun yıllar yaşanan su sorunu vatandaşların ve Sandıklı Köylere Hizmet Götürme Birliği’nin katkılarıyla yapılarak hizmete açıldı. 

Otluk Köyü Muhtarı Rafi Tanrıkulu, köyde su sorununun yaklaşık 30 yıldan bu yana olduğunu belirterek, su sorunlarının çözüme kavuştuğu için mutlu olduğunu dile getirdi.

Köy Muhtarı Tanrıkulu ek su yapımının tamamlanmasında emeği geçenlere teşekkür ederek; “Köyümüzde yıllardır süren su sorunu 10 kilometre uzaklığı mızda bulunan Geriş mevkiinden bulunan dağdan getirilen içme suyu ile son buldu. 10 kilometrelik hat üzerinde Geriş, Işık Vurdu, Acan Tepesi, Ovacık ve son olarak ta Arpaçukuru mevkiine buradan da köyümüze büyük emeklerle getirildi.

Sandıklı Köylere Hizmet Götürme Birliği, İl Genel Meclis Üyelerimiz (İGM) ve vatandaşlarımızın desteği ile yapılan ek içme suyu çalışmasında Başta Orman ve Suişleri Bakanımız Sayın Prof. Dr. Veysel Eroğlu olmak üzere, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi. 

Köyde düzenlenen etkinliğe katılan Sandıklı Kaymakamı Faik Arıcan, Açılış Kurdalesini kestikten sonra yaptığı açıklamada, vatandaşların içme suyu sıkıntısının çözüldüğü için mutlu olduğunu dile getirerek, “Köylere Hizmet Götürme Birliği ve Vatandaşların katkılarıyla yapılan ek içme suyu çalışmasının tamamlanarak hizmete girmesi sağlandı. Hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Köyde düzenlenen etkinliğe Kaymakam Faik Arıcan, Ak Parti Sandıklı İlçe Başkanı Ahmet Mahmut Saylık, Belediye Başkan Vekili Ramazan Sayın, Sandıklı Müftüsü Davut Çalışkan, İl Genel Meclis Üyeleri Nehmet Utsal ile  Kurum ve Daire Amirleri ve otluk köyü halkı katıldı.

Editör: Haber Merkezi