Sandıklı Kızılay’ından gıda yardımı
Türk Kızılayı Sandıklı Şubesi tarafından Ramazan Ayı sebebiyle 360 kutu kavurma ve kıyma konserve 180 ihtiyaç sahibine verildi.
Konu ile ilgili yazılı açıklama yapan Sandıklı Kızılay Şube Başkanı Mustafa Akif Topkoç; “ 2013 yılı vekaletle kurban kesim kampanyasında hayırseverlerce yapılan kurban bağışlarının Türk Kızılayı Genel Merkezi tarafından Et Balık Kurumu tesislerinde dini vecibelere uygun şekilde kesimleri yapılmaktadır.
Kesilen kurbanlardan elde edilen etler kavurma ve kıyma konserve olarak yurt genelindeki Kızılay Şubeleri’ne kesilen kurban nispetinde pay edilmektedir. Şubemize gönderilen kavurma miktarı Sandıklı’da vekaletle kurban kestirenlerin sayısı kadar olmaktadır.
Bunun karşılığı olarak şubemize 360 kutu kavurma ve kıyma konserve geldi. Ramazan Ayı içerisinde Sandıklı Kızılay Şubesi’ne gönderilen kıyma ve kavurma konserve, ilçemizde ki 180 ihtiyaç sahibine dağıtıldı. 2013 yılında Türk Kızılayı’na vekaletle kurban kestiren tüm hayırseverlere Kızılay’a verdikleri destekten dolayı teşekkür eder, saygılarımı sunarım” dedi
Editör: Haber Merkezi