SANDIKLI HÜDAİ KAPLICALARINDA YOĞUNLUK

Sandıklı İlçemizde bulunan ve Sandıklı Belediyesi tarafından işletilmekte olan Hüdai Kaplıcalarında yoğunluk hiç bitmiyor.
Gerek Afyonkarahisar gerekse diğer illerden gelen misafirlerimiz mevsim fark etmeksizin şifa kaynağı Hüdai kaplıcalarımıza akın ediyor. Şifayı yakalamak ve daha sağlıklı olmak için yıllardır Sandıklı Kaplıcalarımıza gelen misafirlerimiz artık bu ziyaretleri geleneksel hale getirmiş durumdalar.
Bunun en güzel örneği Mersin'den Sandıklı İlçemize senelerdir gelen turlarımız bu senede bizlerin misafiri oldu. Tur seyahatlerinin bu aylarda tavan yaptığı kaplıcalarımızda %90'lık bir doluluk oranına ulaşılmış durumda.
Özellikle dışarıdan Sandıklımıza gelen misafirlerimiz her geldiklerinde Hüdai kaplıcalarında sürekli bir değişiklik gözlemlediklerini, senelerdir çivi çakılmayan kaplıcanın artık daha modern, bakımlı ve her türlü ihtiyacı giderecek şekilde tasarlandığının altını çizdiler. Bu konuda fikirlerini aldığımız vatandaşlarımız; "İstenirse, çaba ve gayret gösterilirse, düzgün şekilde koordine olunursa neler yapılabileceğinin en güzel örneği Sandıklı Hüdai Kaplıcalarıdır. Bizler 20-25 senedir Hüdai kaplıcalarına gelmekteyiz. Bizim gördüğümüz en güzel ve en modern kaplıca olmuş, tam anlamıyla çehresi değişmiş. Belediye Başkanımız Mustafa Çöl'e bu güzel hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz." diyerek görüş belirttiler.
 
Editör: Haber Merkezi