SANDIKLI HÜDAİ KAPLICALARINDA DERE ISLAHI BAŞLADI

Akarsu taşkınlarının diğer doğal afetlerin meydana getirdiği zararlardan daha fazla zarara sebep olabileceği bilindiğinden kaplıcamızın içersinden geçen akarsuda meydana gelebilecek zararları önlemeye dönük çalışmalar kapsamında ; Belediye Başkanımız sayın Mustafa ÇÖL’ün talimatlarıyla Isparta DSİ Bölge Müdürlüğü ve Afyonkarahisar DSİ İl Müdürlüğü  arasında koordine kurularak dere ıslahı başlamıştır.

DSİ yetkilileri ile birlikte yapılan ön inceleme ve keşif çalışmalarından sonra taşkın önleme ve dere ıslahı için DSİ Afyonkarahisar İl Müdürlüğünden gönderilen Dozer ve Dragline ekskavatör araçları gelmiş olup çalışmalara başlamışlardır.

Belediye Başkanımız sayın Mustafa ÇÖL dere ve çevre temizliği ile dere ıslahı konusunda bölgede ciddi bir çalışma başlattıklarını kaydetti. Başkan ÇÖL “ Doğaya saygı ve temiz çevre prensibi ile belediye sınırları içerisinde bulunan tüm bölgelerde insanlarımıza kesintisiz hizmet sunmak ve Sandıklı’mızı daha güzel ve yaşanır bir hale getirmek öncelikli hedefimizdir.” dedi.

Editör: Haber Merkezi