SANDIKLI HÜDAİ KAPLICALARINDA BÜYÜK İNDİRİM

Sandıklı Belediyesi tarafından baştan aşağı yenilenen Sandıklı Hüdai Kaplıcalarında 1 Ekim tarihinden itibaren oda fiyatlarında büyük bir indirim başladı.
Bilindiği üzere Hüdai Kaplıcalarında Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl tarafından büyük bir değişim ve yenileme çalışmaları başlatılmış, bunun akabinde mesire alanı, çocuklar için futbol halı sahaları, basketbol sahaları, oyun grupları, Masal Park gibi yapılanın yanında, yenilenen fırını, yeni marketi, sosyal tesisleri, kaplıca meydanı, yenilenen odaları ile büyük bir tatil köyü görünümü kazanan, Hüdai Kaplıcaları indirimli fiyatları ile hemşerilerimiz tarafından yoğun bir şekilde ziyaret edilmektedir.
İndirimli fiyatların başladığı 1 Ekim tarihinden itibaren vatandaşlarımız tarafından büyük bir talebin başladığı Hüdai Kaplıcalarında verilen hizmet hemşerilerimizin takdirini topluyor. Nezih ve güler yüzlü personeli yenilenen çehresi ile Sandıklı Hüdai Kaplıcaları bölgemizin değişilmez mekanları arasında olmak için sağlam adımlarla ilerliyor.
 
 
 
 
Editör: Haber Merkezi