SANDIKLI HÜDAİ KAPLICALARI EMITT 2015 FUARINDA

 22-25 Ocak tarihleri arasında Tüyap Fuar Merkezi'nde ziyaretçilerini ağırlayan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT 2015) 71 ülke, 4 bin 500'ü aşkın kurum, kuruluş ve beldenin katılımlarıyla kapılarını açtı.

Afyonkarahisar Valiliğinin himayesinde, başta Sayın Valimiz Hakan Yusuf GÜNER  olmak üzere, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman ARICI, Ordu Valisi  İrfan BALKANLIOĞLU, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan AKGÜN,İstanbul Afsiad (Afyonkarahisar Sanayici ve İşadamları Derneği)  üyeleri, Darıca-Gebze Afyonkarahisarlılar Dayanışma Derneği üyeleri, İstanbul’da yaşayan Afyonkarahisarlı ve Sandıklı’lı hemşehrilerimiz ve vatandaşlar tarafından ziyaret edilen fuarda Termal hamam tasarımı büyük ilgi uyandırdı.

Afyonkarahisar Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünce bu yıl 19.uncusu düzenlenen EMITT Turizm ve Seyahat Fuarında tasarlanan 130 metrekarelik standta kendilerine ayrılan bölümde Sandıklı belediyesi Hüdai Kaplıcaları İşletme Müdürlüğü Belediye başkanımız sayın Mustafa ÇÖL tarafından görevlendirilen Kaplıca işletme müdürü M.Metin KOCATÜRK ve personelince  kaplıcamızın tanıtım ve reklam faaliyetini başarı ile yerine getirilmiştir.

 

Editör: Haber Merkezi