Sandıklı'da Kadın Gözüyle Afyonkarahisar sergisi

Sandıklı İlçesi'nde 'Kadın Gözüyle Afyonkarahisar' projesi kapsamında fotoğraf sergisi açıldı.
Afyonkarahisar Valiliği, Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Sandıklı Kaymakamlığı ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliği ile yürütülen 'Kadın Gözüyle Afyonkarahisar' projesi kapsamında kadınların çektiği fotoğraflardan oluşan sergi açıldı. Hükümet Konağı önündeki açılışa Vali Yardımcısı Mehmet Yılmaz, Kaymakam Faik Arıcan, Garnizon Komutanı Personel Yüzbaşı Muhittin Bilgiç, kamu kurumlarının temsilcileriyle davetliler katıldı.
 
Serginin açılışını lastik tamir atölyesinde yıllardır oğluna yardım eden Vesile Akın, şehit Metin Özdemir'in annesi Rabia Özdemir ve Hüseyin Develi Huzurevi sakinlerinden Zekiye Süer, protokol üyeleriyle birlikte yaptı.
 
Açılışta konuşan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Yavuz, proje kapsamında 4 kurs açıldığını ve bunlara 90 kadın kursiyer katıldığını söyledi.
 
Kaymakam Faik Arıcan da "Fotoğraf çekmek bir insanın gözünü, kalbini ve aklını aynı hizaya getirmektir. Göreceksiniz ki çekebileceksiniz. Aklınız ile biçimselleştireceksiniz. Elbette yüreğinizdeki sevgiyi bu fotoğrafa yansıtabileceksiniz. Aslında yaratılanın insanın gözüne çok yakın gösterilmesidir fotoğraf. Farkı fark edebilmektir" dedi
 
Editör: Haber Merkezi