SANDIKLI BERA KOLEJİ EĞİTİME BAŞLADI
Sandıklı'da yapımı tamamlanan Bera Koleji binası düzenlenen kokteylde görücüye çıktı. 2014-2015 Eğitim-öğretim dönemi için hazır hale getirilen Bera koleji 12000 m2 açık alana kurulu 7500 m2 kapalı alana sahip bir eğitim kampüsü olarak hazırlandı. Kampüs içerisinde bulunan sosyal etkinlik alanları ve tam donanımlı sınıf ve binası ile daha ilk günden tüm velilerin onayını aldı. Veliler çocuklarının böyle güzel bir okulda okuyacak olmasından dolayı Bera Eğitim Kurumları yönetim kuruluna teşekkür ettiler.             
Bera Eğitim Kurumları Genel Müdürü Hasan Hüseyin Baykal; “ Sandıklı'ya böyle güzel ve donanımlı bir okul kazandırmanın gururunu yaşıyoruz. 10 ay gibi kısa bir sürede tamamladığımız kolejimizde tüm detaylar eksiksiz düşünülmüş ve bir öğrencinin gününü dolu dolu geçirecek programda ve konseptte hazırlanmıştır. Ne mutlu ki veli ve öğrencilerimiz büyük şehirlerde gördüğü kolej modeline Sandıklı'da ulaşma imkanı buldu. Artık Sandıklılı gençlerimizde akademik sportif ve sosyal yönlerini aynı anda geliştirebilecek. Sandıklı'da bunun eksikliği yıllardır bilinmekteydi. Artık o eksik Bera Koleji ile ortadan kalktı. Tüm öğrencileri bu güzide eğitim yuvası gezip görmeye davet ediyorum.” dedi.
                Hasan Hüseyin BAYKAL; ”Resmi açılış ileriki bir tarihte sayın bakanımızın katılımıyla yapılacaktır. Özel okullara devlet tarafından verilen teşviklerin 2. başvuru dönemi 18 EYLÜL'e kadar devam ediyor. Başvuru yapmamış veliler, kayıtlı bulundukları resmi okuldan başvuru yaparak Anaokulları için 2500 İlkokullar için 3000 Ortaokullar ve Liseler için 3500 TL teşviklerinden yararlanabilirler. Sandıklı'ya hayırlı olsun.” dedi.
                Kokteylin sonunda öğretmenler tarafından kesilen pasta ile 2014-2015 dönemi başlangıcı yapılmış oldu.
Editör: Haber Merkezi