SANDIKLI BELEDİYESİNDEN EĞİTİME BÜYÜK DESTEK

Termal Turizmin merkezi olmaya aday olan İlçemizde Turizm sektörüne kalifiye eleman yetiştiren Hüdai Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin yıllardır özlemini çektiği "Uygulama Oteli Projesi" Sandıklı Belediyesi'nin destekleri ile hayata geçiriliyor. 
İlçemizde kaplıcada bölgesinde Sandıklı Belediyemize ait araziye Belediye Başkanımız Mustafa Çöl'ün gayretleriyle Sandıklı Hüdai Mesleki Teknik Anadolu Lisesi bünyesinde "Uygulama Oteli" yapılması  için çalışmalar başlatıldı.
Bu proje ile ilgili olarak görüşlerini aldığımız Okul müdürümüz Osman Gönülseven; "Sayın Belediye Başkanımız Mustafa Çöl'ün okulumuza yaptığı ziyarette, Sandıklıda Turizmin sorunları ve geliştirilmesi hakkında karşılıklı görüş alış verişinde bulunduk. Başkanımızla beraber okulumuzun daha kaliteli ve kalifiye eleman yetiştirebilmesi için uygulama otelinin gerekliliği üzerinde fikir birliğine vardık. Bu bağlamda hazırlamış olduğumuz projeyi kendilerine sunduk, sağ olsun kendileri de bizleri kırmadı ve hayata geçirmek için talimat vererek çalışmaları başlattı.
Proje içeriğinde bodrum+zemin ve 4 Kat olarak alternatif turizmcilik anlayışıyla planlanan, içerisinde 132 oda, konferans salonları, kapalı ve açık bay-bayan yüzme havuzlarının olduğu projemize katkılarından dolayı Belediye Başkanımız Mustafa Çöl'e teşekkürlerimizi iletiyoruz." dedi.
 
Editör: Haber Merkezi