SANDIKLI BELEDİYESİNDEN COŞKULU ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMASI

24 Kasım Öğretmenler günü Sandıklı Termal Park Otelde Sandıklı Belediyesi organizasyonda coşku içinde kutlandı.

Yaklaşık1000 kişinin katıldığı organizasyonda, Otelin yemek ve toplantı salonuna giriş yapan Öğretmenlerimize Başkan Mustafa ÇÖL tarafından hazırlatılan hediyeler Öğretmenlerimize verildi, ayrıca Öğretmenlerimiz için hazırlanan video, resim ve marşlar akşam yemeği sırasında salonda yayınlandı. Akşam yemeğinin akabinde organizasyon, Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa ÇÖL'ün açılış konuşması ile devam etti. Başkan Mustafa ÇÖL 24 Kasım Öğretmenler gününü kutlarken, emekli olan Öğretmenlerimizin de Öğretmenler Gününü kutlamayı ihmal etmedi.

Başkan Mustafa ÇÖL'ün konuşmalarının ardından göreve bu sene başlayan yeni Öğretmenlerimize görevlerinde başarılar dileyen plaketleri veren Başkan Mustafa ÇÖL yeni Öğretmenlerimize bu meşakkatli yolda sabır, azim ve başarılar diledi.

Yeni Öğretmenlerimizin plaket töreninin ardından, görev süresi bu yıl sona eren Öğretmenlerimize Başkan Mustafa ÇÖL, görev süreleri boyunca yaptıkları üstün gayret ve çabalarından dolayı plaket ve Gürses Termal otelde konaklama hediyesi takdim etti.

24 Kasım Öğretmenler günü münasebetiyle Milli Eğitim Müdürümüz Emin KARAOSMAN'a bütün öğretmenlerimiz adına çiçek takdim eden Başkan Mustafa ÇÖL Emin KARAOSMAN'ın ve bütün Öğretmenlerimizin Öğretmenler gününü kutladı.

Yapılan organizasyonların ardından Başkan Mustafa ÇÖL ve organizasyona katılan okul müdürlerimiz ile birlikte Pasta keserek Öğretmenler günü etkinliği sona erdi.

Öğretmenler günü etkinliğinin sonunda Sandıklı Belediyesi personeli Başkan Mustafa ÇÖL'e sürpriz yaparak Öğretmenler gününü kutladı. Başkan Mustafa ÇÖL bu vesile ile personeline teşekkür etti.





 

 

Editör: Haber Merkezi