SANDIKLI BELEDİYESİ ONLİNE İŞLEMLERE HIZ VERDİ

Sandıklı  Belediye Başkanı Mustafa ÇÖL, İlçe Tapu ve Kadastro Müdürlü'ğü ile protokol imzalayarak; hizmetlerin kalitesini arttıracak bilgi sisteminin vatandaşların işlerini kolaylaştıracağını söyledi.

"SANDIKLI BELEDİYESİNDEN BİR İLK DAHA"

Tapu ve Kadastro Müdürlüğü ile yürütülen sistemle beraber bilgi ağının genişleyeceğini belirten Belediye Başkanı Mustafa ÇÖL, şunları söyledi: “İşyeri açma ruhsatı, ilan-reklam-emlak vergileri, kamu mallarının tespiti ile her türlü tapu işleminde Tapu Müdürlüğü ile sürekli yazışmalarımız oluyordu. Bu yazışmalar hem zaman, hem emek, hem de maddi kayıplara yol açıyordu. İmzaladığımız bu protokol ile birlikte işlemler, online sistemle daha hızlı ve güvenli bir şekilde yapılabilecek, vatandaşlarımızın işlemleri kısa bir sürede çözüme kavuşacak.”dedi.

İmzalanan protokol ile birlikte Sandıklı Belediyesi bünyesindeki İmar ve Şehircilik, Ruhsat ve Denetim, Plan ve Proje, Emlak İstimlak birimlerinde online olarak kullanılacak bilgiler ile zaman kaybına neden olan bürokratik işlemler ortadan kalkacak.

Editör: Haber Merkezi