SANDIKLI BELEDİYESİ BİR TELEFON KADAR YAKININIZDA

Sandıklı Belediyesi tarafından kullanıma açılan uygulama sayesinde vatandaşlar, anlık olarak Belediye Başkanına mesaj gönderebiliyor, bülten, duyuru, haberlere, cenaze ilanlarına, nöbetçi eczanelerin adres ve iletişim bilgilerini öğrenebiliyorlar.

Kullanıcıların, şehrin herhangi noktasında gördüğü bir problem yada aksaklığı cep telefonundan resmini çekip, "Öneri-Şikayet Gönder" sekmesi sayesinde çekilen resmin adres bilgisini girmeden anında Belediyeye gönderebiliyorlar. Sistem otomatik olarak adres ve koordinat bilgisini görerek problem kaynağına hızlı müdahalesini sağlıyor. Kullanıcıların cep telefonlarını isterlerse sisteme yazıyorlar, istemezlerse öneri ve şikayetlerinde cep telefonlarını gizleyebiliyorlar.

Akıllı telefonların "Bildirim" özelliği sayesinde  cenaze ilan bildirimleri de anlık olarak bilgi mesajı şeklinde vatandaşların cep telefonlarına geliyor. Sandıklı Belediyesi ile ilgili her türlü haber vatandaşın cebinde. Bu işlemlere erişmek  için vatandaşlarımızın yapması gereken tek şey ios (İphone) işletim sistemli telefonlar için Appstore'dan Sandıklı Belediyesi Android işletim sistemli cep telefonu kullananlar ise Google Play Store dan Sandıklı Belediyesi yazarak uygulamayı kurup kullanmaya başlayabiliyorlar.
Uygulamaya kısa bir süredir kullanılmasına rağmen birçok cep telefonunda yerini almış durumda.

Programı kullanmak için aşağıdaki linkleri kullanabilirsiniz.

 

Editör: Haber Merkezi