SANDIKLI BELEDİYESİ 9 YENİ TEMİZLİK ARACI ALDI

Sandıklı Belediyemiz tarafından Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından kullanılmak üzere temin edilen yeni temizlik araçlarımız hizmet vermeye başladı.

Başkan Mustafa ÇÖL tarafından Sandıklı halkımıza verilen sözler teker teker yerine getiriliyor. Bilindiği gibi Sandıklımızda daha önceki dönemlerden bu güne kadar çöpler traktörler yardımı ile toplanmaktaydı. Traktör özellikle şehir merkezinde kokuya ve hoş olmayan görüntülere sebep olmaktaydı. Başkan Mustafa ÇÖL'ün talimatı doğrultusunda; 1 Adet yol süpürme aracı, 2 Adet 4 m3 lük üstten sıkıştırmalı küçük kamyon, 6 Adet 7 m3 lük üstten sıkıştırmalı kamyon olmak üzere 9 Adet yeni temizlik aracımız Sandıklıdaki hemşehrilerimize hizmet vermeye başladı.

Konu hakkında kısa bir açıklama yapan Temizlik İşleri yetkilileri; Sandıklımızın temizliği için yeni hizmete başlayan araçlarımız ile birlikte daha temiz bir Sandıklı için çalışmalarımız aralıksız sürecektir. Sandıklılı hemşehrilerimizden çöp konusunda daha duyarlı ve titiz davranmalarını, Belediye olarak bizlerle ortaklaşa çalışarak daha temiz, daha yaşanabilir bir çevreyi çocuklarımıza bırakmak istiyoruz. Bu bağlamda bizlere her konuda desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Sayın Mustafa ÇÖL'e teşekkürlerimizi iletiyoruz."dediler.

Belediye Başkanımız Mustafa ÇÖL Temizlik İşleri Müdürlüğünde yeni araçları inceleyerek açıklamalarda bulundu. Başkan Mustafa ÇÖL; "Sandıklı Belediyemize yeni kazandırdığımız 9 Adet yeni çöp toplama kamyonları ile Sandıklımızın yıllardır kanayan yarası haline gelen çöp toplama işini kökten çözmüş olduk. Daha önceki dönemlerde çöpler traktörler ile toplanıyor, vatandaşlarımızdan bu konu hakkında şikayetler alıyorduk, hassasiyetlerini biliyorduk ve çözmek için söz vermiştik. Şimdi bu sözümüzü tutuyor, yeni almış olduğumuz araçlar ile hemşehrilerimizin bu sıkıntısını ortadan kaldırıyoruz. Bu daha güzel, daha temiz bir Sandıklı için çıkmış olduğumuz yolda bir milattır, temizlik ve hijyen konusunda hava ile temas etmeden çöpleri hemşehrilerimizi rahatsız etmeden toplayacağız. Şahsım ve Sandıklı Belediyemiz olarak verdiğimiz sözleri tutmaya devam ediyoruz, Sandıklı halkımız her şeyin en güzeline ve en iyisine layık."dedi.

Başkan Mustafa ÇÖL Temizlik İşleri Müdürlüğünde yeni araçlar için düzenlenen yemek organizasyonuna katılarak tüm Temizlik İşleri Personellerimize işlerinde kolaylıklar diledi.

 

 

Editör: Haber Merkezi