SANDIKLI BELEDİYE BAŞKANI ÇÖL'DEN ZAFER BAYRAMI MESAJI

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa ÇÖL 30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan ÇÖL yayınladığı mesajda; "Büyük milletimizin diriliş destanı olan 30 Ağustos Zafer Bayramı, bir milletin küllerinden doğuşunun müstesna bir günüdür. Kurtuluş Savaşı döneminde vatanımızın kahraman evlatları yokluk içinde zor şartlarda yaşlısıyla genciyle top yekün, üstüne bastığımız bu toprakları vatan yapmış, bayrağımızın ebediyete kadar semalardan indirilemeyeceğini tüm dünyaya ispatlamıştır. Bize miras bırakılan bu aziz vatanın bekası ve selameti için bugünün önemini idrak etmek zorundayız.

30 Ağustos aziz milletimizin istikbalini korumak için tüm engelleri birlik içerisinde, kardeşlik ruhuyla ve kararlılıkla aşması bakımından büyük anlam ifade etmektedir. Milletimiz imkansızlıklar içinde bulunsa da vatanını, bayrağını ve bağımsızlığını canını pahasına ortaya koyarak korumuştur.

Şimdi bu tarihi bilinçten uzak, geçmişini bilmeyen gafiller iyi bilsin ki milletimizin bin yıllık kardeşliğini kimse bozamayacaktır. Çanakkale’de, Sakarya’da, İnönü’de yenilmeyen, esaret altında kalmayan bu milleti hiçbir güç bölemeyecektir. Zafer, korkakların ve milletin huzur ve güvenliğine kast edenlerin değil, vatanını canı pahasına koruyan, vatanın evlatlarının olacaktır.

Bu duygular içinde 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusunu ve gururunu bize yaşatan başta Mustafa Kemal ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmetle minnetle ve şükranla anıyorum. Bu vatanın korunmasında azim ve kararlılıkla mücadele eden ordumuzun, emniyet teşkilatımızın ve aziz milletimizin Zafer Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum."dedi.

 

 

Editör: Haber Merkezi