SANDIKLI,  AKDENİZ BELEDİYELER BİRLİĞİNİ MİSAFİR ETTİ

Akdeniz Belediyeler Birliği 22-24 Ocak tarihlerinde "Protokol Yönetimi ve Nezaket Eğitimi" programı çerçevesinde Sandıklı Termal Park Otelde misafirimiz oldu.

22 Ocak Cuma günü başlayan program çerçevesinde Akdemiz Belediyeler Birliği üye Belediye Başkanları Sandıklımıza gelmeye başladılar. Belediye Başkanlarının Sandıklımıza gelişlerinin ardından Akşam Kültür Evinde yaren programına katıldılar. Yaren programına katılan tüm Akdeniz Belediyeler Birliği üye Belediye Başkanlarımız Sandıklılı Yarenlerimizin yapmış olduğu programdan duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Yaren Meclisinde konuşan Akdeniz Belediyeler Birliği Başkanı Sayın Hakan TÜTÜNCÜ; "Akdeniz Belediyeler Birliği olarak bu ay düzenlenen toplantımıza bize ev sahipliği yapan misafirperver Başkanımız Sayın Mustafa ÇÖL'e böyle güzel bir organizasyon düzenlediği için teşekkür ediyorum. Yaren Kültürünü de bizlere tanıtan Başta Dernek Başkanımız Sayın Ekrem ÇAVUŞ'a, tüm yarenlerimize ve emeği geçen herkese teşekkürler ediyoruz." dedi. Gece Belediye Başkanlarımıza verilen meşhur Sandıklı saç eti ile sona erdi.

23 Ocak Cumartesi günü Eğitimci İhsan ATAÖV'ün gerçekleştirdiği "Protokol Yönetimi ve Nezaket Eğitimi" sunumu gerçekleştirildi. Sunum çerçevesinde Belediye Başkanlarımız'a Protokol ve Nezaket konularında iki saatlik bir sunum gerçekleştirildi. Sunumdan önce bir açılış konuşması yapan Başkan Mustafa ÇÖL; "Akdeniz Belediyeler Birliği olarak  hepinizi Sandıklımızda misafir etmekten dolayı çok mutluyum, çok gururluyum hepiniz hoşgeldiniz. Akdeniz Belediyeler birliği çatısı altında bizleri birleştiren, böyle güze organizasyonlar için bizlere destek olan, çok değerli Başkanımız Sayın Hakan TÜTÜNCÜ'ye çok teşekkür ediyorum. Böyle değerli organizasyonlar hazırlayan, Akdeniz Belediyeler Birliğinin yönetimine ve üyelerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu güzel organizasyonda bizlerle birlikte olduğunuz ve Sandıklıya teşrif ettiğiniz için sizlere tekrar teşekkür ediyorum. Bu tür organizasyonların hep beraber devam etmesini diliyor, hepinize saygılar sunuyor tekrar Hoşgeldiniz diyorum." dedi.

Başkan Mustafa ÇÖL'ün yapmış olduğu açılış konuşmasının ardından Kepez Belediyesi ve  Akdeniz Belediyeler Birliği Başkanı Hakan TÜTÜNCÜ bir konuşma gerçekleştirdi. Başkan TÜTÜNCÜ konuşmasında; "Çok değerli Belediye Başkanlarımız değerli hanımefendiler, böyle güzel bir günde sizlerle beraber olmaktan bende memnuniyet duyuyor, hepinizi sevgiyle saygıyla selamlıyorum. Kasım ayındaki Antalya'da buluşmamızdan sonra ikinci buluşmamız Sandıklıda ve Belediye Başkanımız Mustafa kardeşimiz bizleri misafir etti. Gerçekten çok güzel ve anlamlı günler geçiriyoruz. Hem toplantı, hem de fikir alış verişi noktasında bu buluşmaların hepimize hatırlı olmasını diliyorum. Hepinize saygılar sunuyor, toplantımızın hayırlı olmasını temenni ediyorum tekrar hoşgeldiniz." dedi.

Cumartesi günü yapılan Protokol Yönetimi ve Nezaket Eğitimi'nin ardından, akşam Gala yemeğinde bir araya gelen Akdeniz Belediyeler Birliği Belediye Başkanlarına ilk olarak Başkan Mustafa ÇÖL ve Kepez Belediye Başkanı ve Akdeniz Belediyeler Birliği Başkanı Hakan TÜTÜNCÜ kısa olarak yapmış oldukları  konuşmada iki günlük süreç hakkında bir değerlendirme yaptılar. Konuşmaların ardında Başkan Hakan TÜTÜNCÜ Sandıklı Belediye Başkanımız Mustafa ÇÖL'e günün anlam ve önemine istinaden bir hediye takdim etti. Başkan Mustafa ÇÖL'de Başkan Hakan TÜTÜNCÜ'ye isminin yazılı olduğu oyma bir eser takdim etti. Karşılıklı hediyelerin ardında Başkan Mustafa ÇÖL Akdeniz Belediyeler Birliği Belediye Başkanlarının çocuklarına hediyeler vererek sevindirdi. Gala yemeğinin akabinde Sandıklı Park Otel sinema salonunda film izleyen misafirlerimiz keyifli bir akşam geçirdiler.

Pazar günü Sandıklımızdan ayrılan Akdeniz Belediyeler Birliği Belediye Başkanlarına küçük bir sürpriz yapan Başkan Mustafa ÇÖL, otelden ayrılan birlik üyelerine Sandıklımızın meşhur Patatesli Köy Ekmeği ve Sandıklı Agria Patatesi hediye etti. Bu hediyelerden duydukları dile getiren dernek üyeleri başka organizasyonlarda buluşmak üzere Sandıklımızdan ayrıldılar.   

Editör: Haber Merkezi