Sandıklı AK Parti heyetinden İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne ziyaret

Sandıklı AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Mahmut Saylık, İl Genel Meclis Üyeleri Mehmet Öztopbaş, Mevlüt Özaydın ve Mehmet Utsal ilçe Emniyet Müdürü Hakan Gezergün’ü makamında ziyaret ettiler.
Geçtiğimiz gün İlçe Emniyet Müdürü Hakan Gezergün’ü makamında ziyaret eden AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Mahmut Saylık ve İl Genel Meclis Üyeleri Mehmet Öztopbaş, Mevlüt Özaydın ve Mehmet Utsal, yeni yapılmakta olan emniyet binası ve ilçede ki mobese sistemine ilave edilmesi planlanan kameralar hakkında bilgi alışverişinde bulundular.
Emniyet Müdürü Hakan Gezer gün yeni temeli atılan emniyet binasının bodrum,zemin ve iki kattan oluşacağını bildirirken inşaatın iki yıl içersinde tamamlanmasını beklediklerini söyledi.
Gezergün yine ilçenin çeşitli kavşak ve sokaklarında 10 adet sabit, 1 adet hareketli yine Kaplıca kavşağında Plaka Tanıma Sistemli kamere olduğunu bunlara ilaveten   10 adet ilaveten daha kamera talebinde bulunduklarını yakın zaman içersinde bu kameralarında ilave edileceğini kaydetti.
AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Mahmut Saylık ise yapılan hizmetleri takip ettiklerini, üzerine düşen görevi yapmaya hazır olduklarını söyledi. Bilgi alışverişi sonrası inşaatı gezilmesi ile program sona erdi.
 
Editör: Haber Merkezi