ŞAMPİYONLARDAN BAŞKAN MUSTAFA ÇÖL'E ZİYARET

Okulumuz Hüdai Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Antalya ANFAŞ Fuar Merkezi EXPO' da düzenlenen 9. Uluslararası Altın Kep Aşçılar yarışmasında Liseler kategorisinde Türkiye 1.si olmuştur.
Türkiye 1.si olan Hüdai Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerimiz ve okul müdürümüz Osman Gönülseven Başkan Mustafa Çöl'ü makamında ziyaret ederek, Türkiye şampiyonluğunu beraberce kutladılar.
Hüdai Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Osman Gönülseven burada yapmış olduğu açıklamada; "Sandıklı Belediye Başkanımız Mustafa Çöl'e bizlere her zaman vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkürü bir borç biliyoruz. Okul yönetimimiz, öğretmen arkadaşlarımız ve öğrencilerimiz ile çok güzel bir sinerji yakaladık. Bunun sonucunda da Türkiye birinciliğini Sandıklımıza kazandırdık. Buradan emeği geçen herkese bir kere daha teşekkür ediyor, öğrenci kardeşlerimizin ilerde daha büyük başarılara imza atacağına inanıyoruz." dedi.  

Başkan Mustafa Çöl ziyaret sebebi ile gerek Şampiyon olan öğrenci kardeşlerimize gerekse okul yönetimimize ve idari personelimize ayrı ayrı teşekkür ederek, Sandıklı ilçesinin adını ulusal bir platformda başarı ile temsil ettikleri için kendilerine teşekkür etti. Başkan Çöl konuşmasında; "187 Ekip arasından sıyrılarak adını Türkiye Şampiyonu olarak tarihe yazdıran öğrenci kardeşlerimizi alnından öpüyorum. Gerçekten çok zor ve meşakkatli bir iş, inşallah hocalarımızın desteği ile ilerleyen zamanlarda daha büyük işlere imza atacaklarına eminiz. Herkesin yüreğine sağlık, sizlerle gurur duyuyoruz." ifadelerine yer verdi. 

 
Editör: Haber Merkezi