ÖZDEMİR, KONGRE SÜRECİNİ DEĞERLENDİRDİ

Sandıklı MHP İlçe Başkanı Halil Özdemir yaklaşan ilçe kongresi öncesi Sandıklı teşkilatının çalışmaları ve kongre sürecini değerlendirdi. 

Sandıklı MHP İlçe Başkanı Özdemir yaptığı yazılı açıklamada: "Milliyetçi Hareket Partisi Sandıklı İlçe başkanlığı olağan kongresi 30 Kasım Pazar günü Saat 13.00'da Sandıklı belediye düğün salonunda yapılacaktır. Kongremize partimizin bütün mensupları ve tüm sandıklı halkı davetlidir.

TEK LİSTE İLE SEÇİMLERE GİRMEYİ PLANLIYORUZ

                Milliyetçi Hareket Partisi Olağan Sandıklı ilçe kongresinde ilçe başkanlığına aday değilim. İlçe Kongremizde tek liste olarak seçime girmeyi planlıyoruz ve çalışmalarımızıda bu yönde yapıyoruz. Ancak partimiz üyesi olan her arkadaşımızın aday olma hakkı vardır. Böyle bir durumda parti içi demokrasiyi  en iyi şekilde işleteceğiz.

ASKI LİSTESİNDE İSMİ OLMAYANLAR MÜRACAAT ETSİN

                30 Kasımda yapacağımız kongremizle ilgili hazirun listeleri daha önceki yıllardan farklı olarak genel merkezimizin tek çatı  programından  gönderilmiştir. Genel merkezimizden alınan listeler  şu anda askıdadır. Partililerimizin isimlerini ilçe teşikatımıza  gelerek kontrol etmeleri yada internet üzerinden Yargıtayın ilgili sitesinden kontrol  ederek  listelerde eksiklikleri varsa bildirmeleri gerekmektedir.

PARTİ TÜZÜĞÜMÜZE GÖRE HAREKET EDİYORUZ

                Her kongre döneminde olduğu gibi bir takım art niyetli kişiler üye listelerimizle ilgili dedikodu üretme gayreti içindeler. Şunu herkesin iyi bilmesini istiyorum siyasi partiler tüzükleriyle yönetilir. Bir parti üyesi ölüm, istifa, ihraç ve başka partiye üye olmasının dışında partiden kaydı silinemez. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı herkes parti üyeliğini Yargıtay sitesinden kontrol edebilir. Partimize üye olmanın şartıda yönetim kurulu kararına bağlıdır. Yönetim kurulumuz bu yetkisini  partimizin yıllardır kapısının ne tarafa açıldığını bile bilmeyen kişilere devretmek mecburiyetinde değildir.

MÜRACAAT EDİN, OYUNUZU KULLANIN

                Şu hususu bütün camiamızın iyi bilmesini istiyorum. Partimizin üyesi olduğu halde hazirun listesinde ismi olmayan arkadaşlarımız varsa bize müracaat ettikleri taktirde  gerekli düzeltme yapılacaktır. Yalnız samimi partililerimiz arasına fitne sokmak isteyen sosyal medya üzerinden  partimizin kurumsal kimliğini ve yöneticilerini yıpratmak isteyen şaklabanlarada asla müsaade edilmeyecektir. Bu durum il başkanlığımız ve Genel merkezimiz tarafındanda hak ettiği şekilde karşılık bulacaktır.

                30 Kasımda yapacağımız kongreden bu güne kadar olduğu gibi bütün eski ilçe başkanlarımızla uyumlu çalışacak bir yapının çıkmasını, partimizi 2015 seçimlerine iyi hazırlayacak kadroların göreve gelmesini, kongremizin ilçemize ilimize ülkemize  ve camiamıza haylı olmasını diliyorum"dedi.

Editör: Haber Merkezi