Mustafa Çöl; “FETÖ örgüt mensupları meydanda aramıza sızmaya çalıştılar”

Yıllardır FETÖ örgütüne karşı mücadele eden ve FETÖ örgütünün hedef tahtası haline gelen Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, Sandıklı’da faaliyet gösteren FETÖ örgüt mensuplarına seslendi “Hepiniz hesap vereceksiniz.”
Başkan Çöl açıklamasında:
“İlk gün ortadan kaybolan bukalemun FETÖ'cüler darbenin gerçekleşemeyeceğini anlayınca meydanlarda aramıza sızmaya çalıştılar.
Hepiniz hesap verceksiniz...
Her zaman söyledik paralelcilerin nasıl devlete millete karşı olduklarını ama anlatamadık. Kamu dairelerinde Müdür ve personellerin neler yaptıklarını...
Özellikle Milli Eğitim; söyledik Müdüre onlarda Allah diyor ne yapalım diyordu ve paralelci öğretmenleri yanına alıp müdür, müdür yardımcısı yapmak için referans oldunuz. Şimdi hesap zamanı referans olduğunuz ve 3 yıldır atadığın ve hala paralel yapının gizli hücrelerini açıklama zamanı...
Kimlerle karar alındı kimlerin destek olduklarını açıklama zamanı. Yanımızda görünen ve içimizden FETÖ'ye destek olanlarda hesap verecek. Bunları yanınıza aldınız destek oldunuz vicdanınız rahat mı.
Bunlar ile ilgili kaç tane davamız oldu Milli Eğitimden bilgi ve belge istedik her zaman olduğu gibi atlattınız. Kayıtlarda mevcut açıklanacak. Milli Eğitimdekileri daha sonra tek tek açıklayacam.
Emniyet;içinde ki paralel yapı mensupları ev toplantılarında ve ortamda söylediklerinizi unutmadık. Sırf Ak Partinin arabası diye seçim zamanı yükleyip götürmeye kalktınız unutmadık.
Diyanet; Sandıklıda ki paralel imam ve muezzinler hutbelerden paralel yapı sempatizanlığı yaptığınız, ülkemizin en zor zamanında her camimizde sela verilirken sizlerde neden verilmedi,
ve yaptıklarınız hesabını vereceksiniz. Hem bu devletten maaş alacaksın hem kufur edeceksin yok oyle düzen. ..
Maliye ve Mal müdürlüğü yapının içinde ki fedakarları Sırf Cumhurbaşkanımıza ve hukumetimize muhalif olduğunuz için paralel yapının bütün emirlerini art niyetli olarak Belediyemize ve birim müdürlerime karşı kullandınız. Vicdanınız rahat mı...
Eğer siyaset yapacaksanız çıkacaksınız meydanlara yapacaz siyaseti; yok hayır devlet memuruyum diyorsanız ona göre davranacaksınız.
Bunları bilerek görerek gerekli işlemleri yapmayanlarda hesap verecek.
ve devamı gelecek...”dedi.
 
Editör: Haber Merkezi