Milletvekili Özkaya Akharım Kasabasını ziyaret etti

Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya Sandıklı İlçesine düzenlediği STK ziyaretleri ve “Genç Kürsü” programı sonrası Sandıklı Akharım Kasabasında vatandaşları kahvehane’de ziyaret etti.
            Büyük kalabalık ve coşku ile karşılanan Milletvekili Özkaya, Akharım kasabasına müjdeler verdi. Gecenin geç saati olmasına rağmen yoğun kalabalığın kendilerini karşılamasından mutluluk duyduğunu ifade eden Özkaya; “ Gecenin geç saatine rağmen coşkulu bir kalabalıkla bizleri bağrına basan Sandıklı  Akharım Beldemize itfaiye aracı, halı saha, içme suyu ve kanalizasyon hattı müjdesi verdik. Büyüyen ve gelişen bir Afyonkarahisar için  “Evet”” dedi.
            Verdikleri müjdeler için Milletvekili Özkaya’ya teşekkür eden Akharım Belediye Başkanı Eşref Ünsal; “ Büyük Kalabalık ve Büyük Coşku İle Adalet ve Kalkınma Partisi Afyonkarahisar Millet Vekilimiz Sayın Ali ÖZKAYA yı Beldemizde Misafir ettik. Sayın Adalet Komisyonu Başkanımıza şahsım ve beldem adına sonsuz teşekkür ederim. Afyonkarahisar için Vekilimizin yaptığı hizmetler yadsınamaz. Beldemiz için de her zaman yanında olan her ihtiyacımızı önceliği olarak benimseyerek hiçbir desteğini esirgemeyen vekilimize daima minnettarız” dedi.
 
Editör: Haber Merkezi