MHP Teşkilatı: Eski Başkan Elibol’un Arkasındayız
                Son günlerde Sandıklı ilçemizde eski belediye başkanı ile yeni belediye başkanı arasındaki yaşanan olaylar gündemi meşgul etmektedir. Olayın gerçekiğine vukuf olmadan fikir beyan edenler sebebiyle de insanların kafaları karıştırılmaktadır.
                Öncelikle MHP teşkilatları olarak Sandıklı Eski Belediye başkanımızın yanında olduğumuzu belirtmek isteriz. AKP’nin koltuktan aldığı yetkileri adaletli kullanmasını beklemek de her vatandaşın hakkı olduğu gibi partisi ne olursa olsun eski belediye başkanının doğal hakkıdır.
Her yaşanan olumsuzluğu da siyasi fiiliyata bağlamak veya siyasi Saiklerle hareket etmek abartılı bir durum ve sonuçtur. Eski belediye başkanımızın talebi her ne kadar şahsi de olsa şu anda yetkili olan görevlilerin sırf partisinden dolayı hiç kimseyi mağdur etme gibi bir hak ve düşüncesinin kabul edilemez olduğu gerçektir. İnsani ilişkilerin önüne siyasi ilişkilerini geçirenlerin mahkemenin kadıya mülk olmadığını o makamların gelip geçici olduğunu bilmelerini tavsiye ederiz.
Her vatandaşın belediyeden talepleri olabilir. Belediyede adaletli bir şekilde talepleri yerine getirmekle yükümlüdür. Ancak, görmekteyiz ki İsmail Elibol’un şirketiyle ve faaliyet konuları ile ilgili talepleri karşılığında AKP il yöneticilerini ve bazı parti organlarını bulmaktadır. Açıklamalar oralardan gelmektedir. Bu durum ise, akıllara belediyeye gelen taleplerin siyasi düşünce ve ayrımcılıkla uygulamaya konulduğunu göstermektedir. Her yere partizanlığı soktuğunuz gibi, belediye hizmetlerinde de partizanca davrandığınız anlaşılmaktadır.
Bu anlayışın, yatırımcıları caydırdığı ve ilimizin gelişimine olumsuz etki ettiğini de Afyonlular olarak hep beraber görmekteyiz. Bir de büyükşehir olunmaya kalkılıyor. Bunun nasıl olacağını sormazlar mı? 35.000 nüfuslu ilçede yaklaşık 200 kişiye işveren bir firmanın duygusal sebeplerle dışlanmaya çalışılması ne kadar hayırlı bir iştir? Millet geleneğimizde kimsenin ekmeği ile oynamama prensibi vardır.
Ayrıca, bu konunun Eski belediye başkanımızın Sandıklı spor kulübünden icraya intikal eden alacağından vazgeçilmesi için yapılan bir zorlama olduğunu Sandıklılı hemşerilerimiz gibi tüm Afyon kamuoyu da bilmektedir.
Sandıklı belediyesinin en kısa zamanda kimseye hayır gelmeyeceği belli olan bu gerginliğe son verecek ve insanların ekmekleri ile oynamayacak icraatları yapmasını ümit etmekteyiz.
 
               Halil ÖZDEMİR                                                                 Aziz ASLAN
       MHP Sandıklı İlçe Başkanı                                        MHP Afyonkarahisar İl Başkanı
 
               
 
Editör: Haber Merkezi