Kızılay Kan Bağış Merkezinden Başkan Çöle Teşekkür Ziyareti..
Afyonkarahisar Kan Bağış Merkezi (KBM) Müdürü Dr. Kubilay AKMAN ve Kan Bağış kazanım Müdürü Yasemin YENER Belediye Başkanı Mustafa ÇÖL'ü makamında ziyaret etti. Sıcak ve samimi bir havada geçen ziyarette Kan Bağış Merkezi Müdürü Dr. Kubilay AKMAN " Kızılay Kan bağış kampanyası çerçevesinde düzenli olarak Afyonkarahisar ve bağlı ilçelerinden kan bağışı almaktayız. Bunun en önemli parçasıda Sandıklı dır. Sandıklının nüfüs yoğunluğunun çok olması sebebi ile hatrı sayılır bir kan bağışı yapılmaktadır. Bu sebeple tüm Sandıklı halkına, yer konusunda bizlere yardımcı olan, daha rahat ortamda çalışmamızı sağlayan Sandıklı Belediye Başkanı Sayın Mustafa ÇÖL'e teşekkürlerimi sunuyorum. "dedi.
Belediye Başkanı Mustafa ÇÖL" Türk Kızılayının en önemli faaliyetlerinden birisi olan Kan Bağış'ının kendileri için çok önemli olduğunu, Kan Bağışı ile vücudumuzun zinde ve sağlıklı kaldığını bunun yanında Kan ihtiyacı olan hastalarında ihtiyaçlarının karşılandığını." söyledi.
Ziyaret Kan Bağış Merkezi Müdürü Dr. Kubilay AKMAN ve Kan Bağış Kazanım Müdürü Yasemin YENER'in Başkan ÇÖL'e teşekkür plaketi sunması ile son buldu.
Editör: Haber Merkezi