KEPEZ BELEDİYE BAŞKANI TÜTÜNCÜ'DEN BAŞKAN ÇÖL'E ZİYARET

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü Başkan Mustafa Çöl'ü makamında ziyaret etti. Başkan Mustafa Çöl ile makamında sohbet eden ve karşılıklı hediyelerin verildiği toplantı karşılıklı fikir alış verişi ile devam etti. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü Başkan Çöl'e İpek Böceği kozasından imal edilen, bayanların el işi ile işlediği hediyeyi takdim etti, Başkan Mustafa Çöl'de kendisine Sandıklının bakır ustalarının yaptığı el işi "Alem" hediye etti.

Akdeniz Belediyeler Birliği Başkanlığı görevini'de yapan Hakan Tütüncü, 1-3 Nisan tarihleri arasında yapılacak olan 5. Uluslararası Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı (Anfaş City EXPO 2015)  Fuarına Başkan Mustafa Çöl'ünde katılmalarını temenni ettiklerini belirtti.  Fuarın bundaki önceki 4 yılda belli bir seviyede kaldığını anlatan Tütüncü, “Bu yıl çok farklı bir heyecan ve motivasyonla bu çalışmaları sürdürüyoruz. Fuara katılmanız, aynı zamanda sizi öne çıkartan yöresel özelliklerinizin de tanıtımı anlamı taşıyor. Bu anlamda Sandıklı Belediyesini'de her zaman Fuarımızda görmek isteriz.” dedi.

Başkan Mustafa Çöl; "Öncelikle bu nazik davetiniz için çok teşekkür ediyorum. Şunu belirtmek isterim ki Sağlık Bakanlığından onaylı Termal Tesisi Antalya Havaalanına en yakın yerleşim birimi Sandıklıdır, bu Sandıklının bulunduğu stratejik yerin önemini Termal Tesisler ve diğer branşlarda ortaya açıkca koymaktadır. İnşallah ekibimiz ile birlikte bizlerde Fuara iştirak edeceğiz. Buraya kadar gelerek yapmış olduğunuz iadeyi ziyaret ve Akdeniz Belediyeler Birliğinin'de desteklediği Anfaş City Expo fuarı davetinizden dolayı tekrar teşekkür ediyorum." dedi. 

Ziyaret Başkan Mustafa Çöl ile  Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'nün ilçemizdeki esnaflarımızı ziyaret etmesi  ile son buldu.

 

Editör: Haber Merkezi