Kaymakam Arıcan'dan PTT'nin kampanyasına destek

Sandıklı Kaymakamı Faik Arıcan, PTT Genel Müdürlüğü'nün 'Tebrik Kartı Bizden Güvenlik Güçlerine Göndermek Sizden' kampanyasına destek verdi.
PTT Genel Müdürlüğü'nün ülke genelinde başlattığı 'Tebrik Kartı Bizden Güvenlik Güçlerine Göndermek Sizden' kampanyasına Kaymakam Faik Arıcan ve İlçe Emniyet Müdürü Hakan Gezergün de birer tebrik kartı göndererek destek verdi. Kaymakam Faik Arıcan ve Emniyet Müdürü Hakan Gezergün, PTT İlçe Müdürü Hasan Hüseyin Aslanmirza'nın makam odasında kampanya hakkında bilgi edindikten sonra tebrik kartlarını gönderdi. Kaymakam Faik Arıcan Hakkari Şemdinli'deki Aktütün Jandarma Karakolu'na, Emniyet Müdürü Hakan Gezergün ise Şırnak Özel Harekat Şube Müdürlüğü'ne gönderdiği tebrik ile kampanyaya katıldı.
Kaymakam Faik Arıcan, "PTT Genel Müdürlüğü ülkemiz genelinde Doğu ve Güneydoğu'daki askerlerimizin ve emniyet mensuplarımızın moral gücünü yükseltmek amacı ile güzel bir kampanya oluşturmuş. 'Size Minnettarız' adlı bir kampanya. Sandıklı Kaymakamlığı olarak oradaki askerlerimizin Ramazan Bayramı'nı kutlayarak, verdikleri mücadelede moral ve destek olmak amacı ile bu kampanyaya emniyet müdürümüz ile birlikte katılıyoruz" dedi.
Kaymakam Faik Arıcan Aktütün Karakolu'na gönderdiği tebrik kartında ise şu mesaja yer verdi:
"Kahraman askerim gökleri ezansız, gönleri bayraksız bırakmamak uğruna birliğimizi, dirliğimizi, beraberliğimizi canınız pahasına vatana feda ettiğimiz kutsal görevinizde yüce yaradan sizlere güç versin. Ramazan Bayramı'nızı tüm askerleriniz ile birlikte kutlu, mutlu ve huzurlu geçirilmesini diliyoruz. Manevi huzurunuzda saygı ile eğiliyorum."
 
Editör: Haber Merkezi