KAPLICA YENİ MESİRE ALANIMIZDA DOLULUK YAŞANIYOR

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa ÇÖL' ün talimatıyla, kaplıca bölgemizde başlatmış olduğumuz yenileme ve bakım çalışmaları kapsamında, kaplıca camisi yanında bulunan alandaki mesire alanımız baştan sona yenilendi.
Yenilenen çocuk oyun gruplarımız, içlerinde mangal yerleri bulunan ışıklı çardaklarımız, yürüyüş yollarımız, halı saha ve basketbol sahalarımız, çok yakında faaliyete girecek olan suni deremiz ile mesire alanımız 7 den 77 ye kadar bütün hemşerilerimizin ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde dizayn edildi.
Çevre düzenlemeleri bittiğinde çok modern bir alana dönüşecek olan Kaplıca mesire alanımız şimdiden vatandaşlarımızın yoğun bir ilgisi ile karşı karşıya. Hafta içleri Kaplıcamızda ikamet eden misafirlerimiz, hafta sonu da sandıklıdan giden hemşerilerimizin yoğun bir şekilde kullandığı mesire alanımız, vatandaşlarımızın beğenisini ve takdirini toplamıştır.
Konu ile ilgili bilgisini aldığımız vatandaşlarımız böyle güzel bir mesire alanını Kaplıcamıza kazandıran Belediye Başkanımız Sayın Mustafa ÇÖL' e teşekkürlerini ileterek, kaplıcanın artık modern tesislere sahip sürekli kendini yenileyen bir termal turizm merkezi olma yolunda büyük adımlarla ilerlediğini vurguladılar.
 
 
Editör: Haber Merkezi