HÜDAİ KAPLICASI YARIYIL TATİLİNDEN ÖNCE DOLDU

Sandıklı Hüdai Kaplıcalarında %100'e yakın bir doluluk oranına ulaşıldı. Bilindiği üzere Sandıklı Hüdai Kaplıcası baştan aşağıya bir tadilata uğramış, çoğu oda baştan aşağıya yenilenmişti. Bu yapılan tadilatlar ve yenileme çalışmaları dolayısıyla Kaplıca %100 doluluk oranına ulaşmış durumda. Yarıyıl tatilinin başlamasından bir ay önce  Sandıklı Hüdai Kaplıcaları Sandıklı dışından ve Sandıklıdan gelen misafirlerini ağırlamaya başladı.

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl "Sandıklı Hüdai Kaplıcası göreve geldiğimizde çok kötü durumdaydı, odalarımızın hali içler acısıydı. Kaplıcalarımızda yaptığımız gözlemler sonucu hem müşterilerimizi memnun etmek hem de tadilatlarımızı zamanında yetiştirmek adına yoğun bir mesai harcadık. Yapılacak olan işleri tespit ettikten sonra hemen iş başı yaptık. Bunun neticesinde bazı odalarımızın tamamına yakınını yenilemek sureti ile müşterilerimize daha güzel bir ortam hazırladık. İnşallah yaz aylarına kadar düşündüğümüz bazı değişiklikleri de hayata geçirerek Kaplıcamızın başarı çizgisini daha da yukarılara çekeceğimizi düşünüyorum. Şu anda Kaplıcada kilit parke taşı döşeme işlemlerini gerçekleştiriyoruz en kısa sürede burayı da tamamlayarak Kaplıcayı daha modern bir hale getirme çalışmalarımız başka alanlarda da devam edecek." dedi.

Kaplıca İşletme Müdürü Metin Kocatürk'te konu ile ilgili olarak Sandıklı Hüdai Kaplıcası gerek bölgemizde gerekse Türkiye çapında tanınan bir kaplıca olduğunu bunu katıldıkları fuarlarda gördükleri ilgiden de anlaşılabildiğini söyledi. 22-25 Ocak tarihleri arasında Tüyap Fuar alanında düzenlenen 71 Ülke 4.500'ü aşkın katılımcının katıldığı Emitt Turizm ve Seyahat fuarında  Sandıklı Hüdai Kaplıcası olarak standlarına yoğun bir ilgi olduğunun altını çizdi.

 

Editör: Haber Merkezi