HÜDAİ KAPLICALARIMIZDA YENİLEME ÇALIŞMALARI

 

Sandıklı Hüdai Kaplıca İşletme Müdürü M.Metin KOCATÜRK’ten alınan bilgiye göre Kaplıcamızda sezonun çok yoğun geçtiği erken rezervasyon yaptırmayan misafirlerimizin oda bulmakta sıkıntı yaşadıkları öğrenilmiştir.

Sandıklı Belediyesi Hüdai Kaplıcalarında bakım ve onarım çalışmaları hız kesmeden devam etmektedir. Yeni Reşadiye Bloklarında yenilenen odalar ile halk arasında 128 Apart daireler veya A, B, C, D Bloklar olarak bilinen dairelerin iç restorasyonundan sonra dış cephelerinde de sıva tamiratı ile dış cephe boyama çalışmaları yapılmaktadır.

Ayrıca yılın on iki ayında Sandıklımızın ihtiyaç sahiplerine, kaplıca personeline, belediyemiz  birimlerine ve mübarek ramazan aylarında başkanımızın talimatıyla mahalle iftarları ile iftar çadırlarında yemek hizmeti sunan kaplıcamız mutfağının acil ihtiyacı olan soğuk hava deposu tamamlanarak hizmete başlamıştır.

Bunların dışında apartların restorasyon çalışmalarında mevcut teknik personele ilave olarak belediye başkanımız sayın Mustafa ÇÖL’ün talimatları ile kurulacak Mobilya Atölyesinde mutfak dolabı, kapı, pencere, dolap v.s. mobilyaların kaplıcamızda üretimi yapılacaktır.

 

 

 

 

Editör: Haber Merkezi