HERKES İÇİN PARK PROJESİ TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

Sandıklı Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ile Zafer Kalkınma Ajansı tarafından ortaklaşa olarak yapılan "Herkes İçin Park" Projesi kapsamında toplamda 13 adet okulumuzda sunumlar gerçekleştirilerek öğrenci kardeşlerimizin bilgilendirilmeleri sağlandı.
Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından değişik okullarda yapılan sunumlarda özellikle engellilerimiz başta olmak üzere Anne ve Çocukların bu parklardan nasıl faydalanması, parkların korunması ve kullanılması konularında  bilgilendirilme sunumları yapıldı. Yapılan sunumların ardından okullarda öğrenci kardeşlerimize öğrendikleri bu konu hakkında memnuniyet anketi yapıldı. Bu anket çerçevesinde ilerleyen günlerde engelli kardeşlerimize ve annelerimize de anketlerin yapılacağını belirtildi.
Belediye Başkanımız Mustafa Çöl bu sunumlarda hazır bulunarak öğrenci kardeşlerimiz ile kısa fikir alış verişlerinde bulundu. Başkan Mustafa Çöl sunumlar sırasında öğrenci kardeşlerimize  Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından bastırılan "Çevre ve Çocuk Ajanda"larını hediye ederek, parkları özenli kullanma konuları hakkında kendilerinden söz aldı.
Başkan Mustafa Çöl burada yapmış olduğu açıklamada; "Sizler bizlerin geleceğe bırakacağı en büyük mirasımızsınız, bu yüzden en iyi şekilde gelişmeniz için elimizden ne gelirse yapmaya hazırız. Bu yaşlarda alınan eğitimin kalıcı olması ve etrafına yararı dokunan bireyler olabilmeniz için bütün imkanları sizin için seferber edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Eğitim camiasından gelen bir eğitimci olarak en büyük temennim ilerleyen yıllarda bizlerin gururu olmanızdır. Bu ışığı sizlerin gözlerinizde görebiliyorum. Hepinize başarılar diliyorum." dedi.
Okullarda bulunan öğrenci kardeşlerimiz Belediye Başkanı Mustafa Çöl'e vermiş olduğu hediyeler ve kendilerine yapılan bu sunum dolayısıyla teşekkürlerini ilettiler.
 
 
Editör: Haber Merkezi