HALKIMIZ HİZMETİ KENDİSİ BELİRLEYECEK

Mülkiyeti Sandıklı Belediyesine ait olan Sağlık Meslek Lisesi ve Aş Evi olarak kullanılan yaklaşık 1700 m2 lik bir alana oturan binalar, kullanım süreleri dolarak tekrar Sandıklı Belediyesi mülkiyetine katılmıştır.
Belediye Başkanımız Mustafa Çöl'ün Kanal 3 televizyonlarındaki canlı yayında bahsetmiş olduğu anket çalışmamız dahilinde, aşağıdaki formu doldurarak bizlere bu bölgede yapılmasını istediğiniz şeyleri aktarabilirsiniz.
SANDIKLI BELEDİYE TARİHİNDE BİR İLK
Göreve geldiği ilk günden bu güne kadar, şeffaf yönetim anlayışı ile hareket eden Belediye Başkanımız Mustafa Çöl, Sandıklı Belediyesi tarihinde ilk defa böyle bir uygulama başlatarak hemşerilerimize alacakları hizmeti seçme şansı veriyor. Bu anket sonucunda yapılacak olan hizmetin ne olacağına her zaman olduğu gibi yine vatandaşlarımız karar verecek.
BAŞKAN ÇÖL "VATANDAŞLARIMIZ HERŞEYİN EN GÜZELİNE LAYIK"
Konu ile ilgili görüşlerini aldığımız Başkan Mustafa Çöl; "Her konuda olduğu gibi bu konu da da vatandaşlarımızın huzurunu ve refahını düşünüyoruz, adımlarımızı bu düzen çerçevesinde atıyoruz.  Bilindiği gibi göreve geldiğimiz günden beri yapacak olduğumuz her projeyi, her hizmeti vatandaşlarımız ile paylaştık, istişare ettik, fikirlerini aldık, atacağımız adımları onların istekleri doğrultusunda şekillendirdik. Şimdi yine hemşerilerimize fikirlerini, düşüncelerini soruyoruz. Yapılan ankete istediğiniz şeyleri yazarak bizlere ulaştırın, bizlerde bu anket doğrultusunda yapacağımız projelere yön verelim. Her zaman vatandaşlarımız için çalıştık, sizler her şeyin en güzeline layıksınız." dedi. 
Aşağıda Anket Formunu doldurarak bizlere gönderebilirsiniz.
 
Editör: Haber Merkezi