FERHAT GÖÇER SANDIKLI'DA DUYGU DOLU ANLAR YAŞATTI

Sandıklımızda geleneksel olarak düzenlenen Yunus Emre ve Hocası Tapduk Emre'yi Anma ve Termal Turizm Festivali bilindiği gibi Yunus Emre ve Hocası Tapduk Emre'nin mezarları başında okunan mevlid-i şerif ile başlamıştı. Standların açılışı ile devam eden Festival akşam saat 20:30 da Yetenek Sizsiniz Volkanın sahne almasıyla devam etti.

Küçük çocukların katıldığı oyunlar ve skeçler ile Sandıklı halkına zevkli anlar yaşatan Yetenek Sizsiniz Volkan sahneyi Araştırmacı Yazar Hüseyin HÜSREVOĞLU hocamıza bıraktı. Yunus Emre ve Hocası Tapduk Emrenin Sandıklıda yaşadığına ve mezarlarının Sandıklıda olduğuna dair bir konuşma yapan Hüseyin HÜSREVOĞLU Hocamızdan sonra sahneye Araştırmacı Yazar Ali Osman KARAKUŞ davet edildi.

Yunus Emrenin dizelerini ve kasidelerini seslendiren Ali Osman KARAKUŞ Sandıklı Halkı tarafından beğeni ile izlendi. Zaman zamana ilahilerde seslendiren Ali Osman KARAKUŞ gece boyunca Yunus Emre kıyafetleri ile dolaşarak vatandaşlarımıza küçük hediyeler vererek, Yunus Emre'den alıntı yaparak dörtlükler okudu.

Sahnenin en son misafiri ünlü söz ve beste yazarı Sanatçı Ferhat GÖÇER oldu. Çanakkale, Yemen Türküsü ve Yunus Emre'den kasidelere  çok sık yer veren Ferhat GÖÇER Sandıklıda duygu dolu anlar  yaşattı. İlahide seslendiren Ferhat GÖÇER farklı bir yönünü'de Sandıklıda izleyicilerine göstermiş oldu.

Ferhat GÖÇER'e konser sonunda İlçe Kaymakamımız Faik ARICAN, Sandıklı Belediye Başkanımız Mustafa ÇÖL, Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekilimiz Ali ÖZKAYA çiçek vererek teşekkür ettiler. Belediye Başkanımız Mustafa ÇÖL Sanatçı Ferhat GÖÇER'e el işi bakır hediyelik eşya takdim ettiler.

Hediye takdiminden sonra kısa bir konuşma yapan Milletvekilimiz Ali ÖZKAYA ve Sandıklı Belediye Başkanımız Mustafa ÇÖL Ülkemizin, Vatanımızın bölünmez bir bütün olduğunu, Devletimizi ve güvenlik güçlerimizi dışarıdan ve içeriden gelebilecek terör saldırılarına karşı ilelebet yıkılmaz bir kale olarak kalacağını sözlerine eklediler. Bu anlamda günün manevi atmosferini bizlere yaşatan Ferhat GÖÇER beyefendiye teşekkürlerimizi ve şükranlarımızı sunuyoruz. dediler.  


Editör: Haber Merkezi