EMITT Fuarında Hüdai Kaplıcalarına yoğun ilgi

Dünyanın en büyük fuarlarının arasında 4. olarak bilinen "EMİTT 2017 Turizm Fuarı" İstanbul Beylikdüzünde bulunan Tüyap Fuar ve Kongre alanında, 70'i aşkın ülkeden katılımcıları ve yaklaşık 150.000 ziyaretçisiyle muhteşem bir organizasyonla gerçekleşti.
Afyonkarahisar ili olarak bir bütün halinde Afyonkarahisar olmak üzere Sandıklı İlçemizide başarı ile temsil ettik. Sandıklı İlçemizin temsil edildiği fuar alanında standımızda misafirlerimize lokum, helva, leblebi, çamur maskesi gibi ürünler dağıtılarak, bunların tarihsel geçmişleri, faydaları, şifa kaynağı Sandıklı Hüdai Kaplıcaları ve Sandıklı İlçemize nasıl ulaşacakları hakkında bilgiler verildi.
Sandıklı Belediye Başkanımız Mustafa Çöl'ün talimatları doğrultusunda katıldığımız EMİTT 2017 Fuarı'na; İstanbul Valimiz Vasip Şahin, Kültür Turizm Bakan Yardımcısı Hüseyin Yayman, Eski Afyonkarahisar, şimdiki Ordu Valimiz İrfan Balkanlıoğlu, Afyonkarahisar Valimiz Aziz Yıldırm, Yalova Valimiz Tuğba Yılmaz, Kütahya Valimiz Ahmet Hamdi Nayır, Uşak Valimiz Ahmet Okur, Burdur Valimiz Şerif Yılmaz ve Bakırköy Başsavcı Vekili Mustafa Hakan Uyar misafirimiz oldular. Sandıklı ilçemiz başta olmak üzere Afyonkarahisar ilimiz ile ilgili bilgiler aldılar. Yapılan bu organizasyon ve çalışma için emeği geçenlere teşekkürlerini ilettiler.
Fuar alanında yapılan çekimlerde ulusal kanalların da objektifine takılan standımız yerel ve ulusal basında ses getirdi.

 
Editör: Haber Merkezi